Stjerne takker for støtte efter fuldekørsel

'Hænderne fulde'-skuespilleren John Stamos takker for støtten efter han kørte bil, mens han var fuld. Her kan du se video af stjernen blive arresteret

Sådan så det ud, da den 51-årige stjerne blev anholdt i Beverly Hills. (Video: Splash)

Når man som kendt kommer ud i et stormvejr, er det vigtigt med støtte fra både familie og fans. Det er også tilfældet for skuespilleren John Stamos, der fredag aften blev arresteret for spritkørsel i Beverly Hills i Los Angeles.

En lidt for påvirket John Stamos blev stoppet af politiet, mens han sad bag rettet.

Familien Tanner med tilbehør i de glade 80'ere. Foto: All Over Press Underholdning 'Hænderne Fulde': Hvor er Tanner-familien i dag?

John Stamos har efterfølgende på Twitter givet udtryk for sin dybe taknemmelighed til sine fans for deres støtte.

- Tak til alle for deres kærlighed og støtte, skrev den folkekære skuespiller på det sociale medie Twitter lørdag.

Ifølge en pressemeddelelse modtog politiet adskillige opkald fra bekymrede borgere, der havde set en slingrende bil med "Hænderne fulde"-stjernen bag rettet.

Nu ligger det fast: Vi får 'Hænderne Fulde' at se igen. (Foto: Lorimar Film Entertainment) TV Hænderne fulde vender tilbage

Den Emmy-nominerede skuespiller blev arresteret og kørt til hospitalet for at blive tjekket for alkoholpromillen og eventuel påvirkning af stoffer. Det bekræfter politiet i Beverly Hills.

'Hænderne fulde'-stjernen John Stamos kom ikke til skade under spritkørslen og takker for god behandling på hospitalet i Beverly Hills.

- Jeg er meget taknemmelig for politiet og Cedars Hospitals behandling, skriver Stamos på Twitter.

John Stamos skal i retten den 11. september og forsvare sig mod anklagerne om spritkørsel.

Skuespilleren kan snart ses i Netflix' relancering af 90-serien 'Hænderne fulde'. Den nye serie går under navnet 'Fuller house' og får premiere i 2016.

Olsen-tvillinger vil ikke være en del af den nye serie om Tanner-familien. (FOTO: KATY WINN/AP) Intl. kendte Hænderne Fulde-stjerne begræder Olsen-valg

8 kommentarer
Vis kommentarer