Stjernepar forældre: Bestilte designerbaby

Modellen Chrissy Teigen valgte, at hun og sangeren John Legend skulle have sat et pigefoster op under fertilitetsbehandlingen

Chrissy Teigen og John Legend ville hellere have en pige frem for en dreng. (Foto: Planet Photos)
Chrissy Teigen og John Legend ville hellere have en pige frem for en dreng. (Foto: Planet Photos)

Efter flere års forgæves forsøg og efterfølgende fertilitetsbehandlinger kunne Chrissy Teigen og John Legend endelig meddele i oktober, at de havde fået babybingo og ventede deres første barn.

Søndag annoncerede Hollywood-parret på hendes Instagram-profil, at deres længe ventede lille datter var kommet til verden torsdag den 14. april.

- Hun er her! Luna Simone Stephens, vi er så forelskede i dig. Og trætte. Meget trætte, skrev den jublende mor til et billede, der samtidig afslørede guldklumpens vægt og længde ved fødslen.

De lykkelige nye forældre. (Planet Photos) Intl. kendte Fotomodellen fødte en pige

Også den stolte far var ellevild af begejstring over deres lille forårsbaby.

- Vores nye kærlighed er her! Vi kunne ikke være mere lykkelige, tweetede den Oscar-vindende sangstjerne blandt andet søndag.

John Legend og Chrissy Teigen skal være forældre til en lille pige. (Foto: AP) Intl. kendte Gravid model: Aldrig været alene med en baby

At deres lille nyfødte blev en pige er ikke et mirakel bestemt af moder natur. Under fertilitetsbehandlingen ønskede Teigen nemlig, at fosteret skulle være en pige.

- Jeg tog beslutningen. Jeg håndplukkede hende. Jeg var mest begejstret for det og euforisk ved tanken om, at John ville være den bedste far til en lille pige, sagde hun til magasinet People i februar om den kontroversielle beslutning.

- Han fortjener en lille pige. Mænd bliver bløde, når de får piger. Det er så kært, forklarede badetøjsmodellen, der dog ikke vil gå efter X-kromosomet, når lille Luna en dag skal være storesøster.

- Vi vil have en dreng senere, og det kommer vi til med tiden, så vi behøver i virkeligheden ikke at vælge, lød det fra den nybagte mor.

De lykkelige nye forældre. (Planet Photos) Intl. kendte Fotomodellen fødte en pige

10 kommentarer
Vis kommentarer