Stjerner i kø for at hjælpe syge kendisbørn

Hollywood-producer Gordon Gray har bedt sine kendte venner om hjælp til at finansiere behandlingen af sine alvorligt syge døtre

Channing Tatum er selv far til en lille pige, og har nu doneret et beløb til at hjælpe vennen, Gordon Gray, hvis døtre begge lider af en livstruende sygdom. (Foto: Twitter)
Channing Tatum er selv far til en lille pige, og har nu doneret et beløb til at hjælpe vennen, Gordon Gray, hvis døtre begge lider af en livstruende sygdom. (Foto: Twitter)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Hvis 12 millioner mennesker hver donerer én dollar til 'Charlotte and Gwenyth Gray Foundation', kan det betyde forskellen mellem liv og død for en Hollywood-producers to døtre.

Det er produceren Gordon Gray's vision for den såkaldte crowdfounding, han netop har startet på de sociale medier til fordel for sine døtre Charlotte på fire år og Gwenyth på et år. Det skriver People Magazine.

Produceren, der qua sit arbejde i Hollywood har et stort antal berømte skuespillere og musikere i sit netværk, har allerede modtaget penge fra berømtheder som Rihanna, Channing Tatum og Gwyneth Paltrow.

- Støtten har været så utroligt overvældende og fantastisk styrkende, siger Grays kone Kirsten til magasinet.

Ud over selv at donere penge opfordrer de kendte desuden til, at man deler crowfunding-appellen på de sociale medier, hvorved chancen for at endnu flere vil støtte sagen vil øges.

- Jeg udfordrer jer, donér 1 dollar til Charlotte & Gwenyth Gray Foundation og hjælp med at redde unge liv, står der blandt andet i det opslag, som skuespiller Channing Tatum har delt på sin Facebook-væg.

Alvorlig hjernesygdom
Gordon Gray, der blandt andet står bag de populære sportsfilm 'The Rookie' og 'Invincible' og hans kone fik i marts at vide, at hans døtre lider af den meget sjældne, alvorlige hjernesygdom 'Late Infantile-NCL Batten Disease CLN6'.

Siden har familien været i kapløb med tiden. Der findes nemlig på nuværende tidspunkt ingen kur mod sygdommen. Derfor må de sætte deres sin lid til, at forskningen når at komme frem til en effektfuld behandling, inden børnene når at blive for svækkede af sygdommen.

Men forskning koster som bekendt penge, og Gordon Gray har derfor bedt om hjælp til at rejse de 10-12 millioner dollar - eller cirka 66-79 millioner kroner - som det angiveligt vil koste at fortsætte de medicinske forsøg.

- Vi har brug for pengene i går. Hver dag er værre end den forrige. Det er en degenererende sygdom, og vi er nødt til at komme gang nu, siger Gordon Gray til magasinet.

Når lægevidenskaben ikke at komme frem til en kur i tide, vil børnene først miste synet, derefter deres mobilitet og til sidst livet.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+