Stjerneskuespiller afslører voldelig fortid

Melissa Benoist fra den populære serie Supergirl fortæller om en fortid med vold og smerte

Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Skuespilleren bag den populære rolle som Supergirl, Melissa Benoist, fortæller i en længere video på sin Instagram, at hun har været i et voldeligt forhold i flere måneder med en romantisk partner.

'Jeg har overlevet et voldeligt forhold, hvilket er noget, jeg aldrig troede, jeg ville sige til folk', lyder det i videoen.

Melissa Benoist deler ikke navnet på den tidligere partner i videoen, men beskriver personen som 'magnetisk' og fortæller, at hun ikke følte, hun havde et valg, og at hun blev 'draget' af ham.

'Han kunne være charmerende, sjov, manipulerende og ond'.

Skuespilleren, der også har en fortid i den populære serie Glee, fortæller at partneren var yngre end hende, men opførte sig meget modent.

Ifølge hende skiftede han personlighed, da de gik fra at være venner til kærester.

'I en periode var jeg ikke interesseret. Jeg var nyligt single, og jeg var ved at finde mig selv. Jeg tog nogle dumme beslutninger. Men midt i al det, blev han en ven. En ven der fik mig til at grine og føle mig mindre alene. Han fik mig til at føle mig speciel og noget værd. Da vi så begyndte at blive kærester, skiftede han med det samme', lyder det i videoen.

Hun forklarer, at han elskede hende, og at hun troede, hun også elskede ham, og at de sammen kunne få det til at fungere.

I starten var mishandlingen ikke voldelig. Der handlede det ifølge skuespilleren om jalousi, hvis hun snakkede med en anden mand, og kæresten bad hende skifte tøj, hvis hun skulle ud.

Volden eskalerede
Langsomt blev det dog værre.

Specielt hendes arbejde som skuespiller generede kæresten.

'Han ville ikke have, at jeg kyssede med andre eller havde scener i en film, hvor jeg var flirtende, og det var svært for mig at undgå. Men jeg begyndte at sige nej til auditions og jobtilbud, fordi jeg ikke ville gøre ham ked af det'.

Fem måneder inde i forholdet blev mishandlingen fysisk.

Det startede med, at kæresten kastede en kop i hovedet på hende og fortsatte.

'Sandheden er, at jeg lærte, hvordan det er at blive holdt nede, mens du bliver slået igen og igen. Jeg blev slået hårdt, trukket i håret, skubbet ind i en væg og kvalt. Jeg lærte at låse mig selv inde i rum, men jeg stoppede, fordi døren blev smadret. Jeg lærte, at jeg ikke skulle sætte pris på mine ting, og jeg lærte ikke at sætte pris på mig selv'.

Efter et meget voldsomt sammenstød besluttede Melissa Benoist at fortælle en veninde om, at kæresten var meget aggressiv over for hende, og det gav hende modet til at forlade ham.

'Det var ikke nemt at forlade ham. Det var ikke en hændelse, men en lang proces. Jeg havde mange komplicerede følelser af skyld over at forlade ham. Men heldigvis var der mange søde mennesker omkring mig, der gav mig den klarhed, jeg havde brug for og fortalte, at jeg ikke fortjente det, der var sket'.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+