Annonce:
Annonce:

Stor sorg: - Fuldstændig knust

Lance Reddick gik fredag morgen bort en alder af 60 år. Nu reagerer flere kendte på hans død

Keanu Reeves er en af de stjerner, som begræder tabet af Lance Reddick. Foto: Andrew Kelly/Ritzau Scanpix
Keanu Reeves er en af de stjerner, som begræder tabet af Lance Reddick. Foto: Andrew Kelly/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Fredag aften kom nyheden om, at 'The Wire'-stjernen Lance Reddick pludselig var død.

Meldingen var, at den 60-årige stjerne var død af naturlige årsager, men endnu er flere detaljer ikke kommet frem.

Derfor er det tilsyneladende også et kæmpe chok for flere af hans kolleger fra Hollywood, som har været ved tasterne for at udtrykke deres sorg over tabet.

Lance Reddick blev blot 60 år gammel. Foto: Evan Agostini/Ritzau Scanpix
Lance Reddick blev blot 60 år gammel. Foto: Evan Agostini/Ritzau Scanpix
 

'Lance Reddick var en smuk og dragende skuespiller. Og en smuk person. Han arbejdede med min mor, Anne Meara, på hendes teaterstykke "Afterplay", hvor han spillede Raziel, der var tjener/dødens engel. Han var ypperlig til det og alt, han foretog sig', skriver skuespiller Ben Stiller på Twitter.

Annonce:

Også Keanu Reeves, der er kendt fra 'Matrix'-filmene, sørger over dødsfaldet. Han arbejdede sammen med Lance Reddick på 'John Wick'-filmene, og sammen med filmenes instruktør, Chad Stahelski, har Keanu Reeves udtalt sig til Variety om dødsfaldet.

'Vi er dybt kede af det og knuste over tabet af vores elskede ven og kollega Lance Reddick. Han var komplet professionel og en fornøjelse at arbejde sammen med. Vores kærlighed og tanker er med hans kone, Stephanie, hans børn, familie og venner. Vi dedikerer filmen ('John Wick 4', red.) til hans kærlige minde. Vi kommer til at savne ham meget', udtaler de til mediet.

Den verdenskendte forfatter Stephen King reagerer også på dødsfaldet.

'Jeg var halvvejs gennem at gense 'The Wire', da jeg fik nyheden om, at Lance Reddick var død i denne forfærdelig uretfærdige alder af 60 år. Vidunderlig skuespiller; vidunderlig mand. Det er en trist nyhed', skriver han på Twitter.

'Guardians of the Galaxy'-instruktøren, James Gunn, udtrykte også sin sorg på Twitter.

Annonce:

'Lance Reddick var en utrolig flink fyr, og en utrolig talentfuld skuespiller. Det her er hjerteskærende. Jeg sender min kærlighed til hans familie, venner og samarbejdspartnere,' skriver han på Twitter.

Udover 'The Wire', hvor Lance Reddick medvirkede i alle 60 episoder, og 'John Wick' nåede skuespilleren også at have større eller mindre roller i film og tv-serier som 'Oz', 'CSI: Miami', 'It's Always Sunny in Philadelphia', 'Lost', 'Fringe', 'The Blacklist' 'American Horror Story', 'Bosch' og mange, mange flere.

Lance Reddick medvirker i den fjerde 'John Wick'-film, der inden længe har premiere, ligesom han ifølge IMDB har færdiggjort optagelserne til en række ting, som endnu ikke har set dagens lys. Blandt andet spiller han Zeus i den kommende Disney+-serie 'Percy Jackson and the Olympians'.

Han efterlader sig hustruen Stephanie og to børn.

Hør Jens 'The Beast' fortælle om sit liv med kriminalitet, træning og et misbrug af paraffin-olie i podcasten 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: