Annonce:
Annonce:

Supermodel bliver kaldt fed - nu svarer hun igen

Modellen Gigi Hadid, der er blevet tilsvinet på de sociale medier: Jeg er sexet, og jeg er stolt af det

Supermodellen Gigi Hadid bliver kaldt fed på de sociale medier. Nu svarer hun igen. Her er hun til MTV-kåring (Video: Splash)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den 20-årige amerikanske supermodel Gigi Hadid, der blandt andet er udnævnt som kommende stjerne i Sports Illustrated, er blevet lagt for had på de sociale medier af folk, der kalder hende for fed og mener, at hendes bryster er for store.

Men nu svarer den 20-årige sexede skønhed igen med en lang personlig status på sin instagram-profil, hvor hun blandt andet skriver:

- Nej, jeg har ikke den samme kropstype som andre modeller i modebranchen. Nej, jeg er ikke hverken den første eller den sidste model med min kropstype i branchen, siger Gigi Hadid og understreger:

Jeg har bryster og numse og lår
- Jeg repræsenterer en kropstype, der ikke tidligere var accepteret i modebranchen. Ja, jeg har bryster, jeg har en numse, og jeg har lår. Men jeg spørger ikke efter speciel behandling. Jeg kan passe det tøj, som jeg bliver bedt om at bære i diverse shows.

Annonce:

- Jeres modbydelige kommentarer får mig ikke til at ændre min krop Og hvis i ikke kan lide min krop, så lad være med at følge mig, lad være med at se på mig. Hvis jeg ikke havde den krop, som jeg har, ville jeg heller ikke have haft den karriere, som jeg har. Jeg elsker, at jeg kan være sexet. Og jeg er stolt af det, lyder svaret fra Gigi Hadid til de mange net-trolde, der har svinet hende til.

Hamilton vælter sig i unge modeller

Du er overhovedet ikke fed
Men Gigi har selvfølgelig også mange fans, der forvarer hende med næb og klør.

- Hvem i alverden kan finde på at kalde dig for fed. Du er helt ærligt en af de mest smukke personer, jeg nogensinde har set. Du er perfekt, skriver Stacy Ramun.

Og Lauren Knight skriver:

- Fed, hvor henne. Enhver der kalder Gigi for fed er en kæmpe stor idiot.

Og Mirna Lilfa skriver: De er bare jealoux på dig. De vil aldrig komme i nærheden af din skønhed. Bare fortsæt Gigi. Vi vil altid støtte dig. Vi elsker dig.

Pirelli-kalender til at varme sig på

Den velskabte model Gigi Hadid har efter de fleste mænds mening en gudekrop. Men mange kvinder er misundelige på hende.(Foto: AP)
Den velskabte model Gigi Hadid har efter de fleste mænds mening en gudekrop. Men mange kvinder er misundelige på hende.(Foto: AP)
 

 

Gigi Hadid.(Foto: AP)
Gigi Hadid.(Foto: AP)

 

Denne svenske model blev også kaldt 'for stor'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: