Supermodel nøgen for Bernie Sanders

Emily Ratajkowski foretrækker halv-socialisten fremfor køns-fællen Hillary Clinton

Den 24-årige model Emily Ratajkowski er ikke uvant med at vise hud, men i et billede på Instagram går hun lige et skridt videre end normalt og viser sig helt nøgen - dog med  hænderne strategisk placeret, så 'nøgenhed forbudt'-politikken på det sociale medie ikke helt bliver brudt.

Billedet er en teaser for et indlæg, hun har skrevet til den amerikanske skuespiller, instruktør og forfatter Lena Dunhams ugentlige nyhedsbrev, Lenny.

Supermodel nøgen for Bernie Sanders

Emily Ratajkowski så også brandgodt ud til MTV Movie Awards 2015. (Video: Splash)

Model: Nøgen-kig ikke kriminelt

Emily på opgave. (Planet Photos)
Emily på opgave. (Planet Photos)
 

Smuk. (Target Press)
Smuk. (Target Press)

(Target Press)
(Target Press)

Sexede Emilys fede ferie-billeder

'I morgen offentliggøres mit essay, 'Baby Woman'. Denne artikel står mit hjerte nær. Tak, @lenadunham', skriver Emily under det nær-nøgne billede.

Støtter Bernie Sanders
Mens Lena Dunham bruger nyhedsbrevene som platforn for at diskutere videre politiske emner, har Emily Ratajkowski for nylig gjort sig bemærket ved at indtage en talerstol i New Hampshire og erklære sin støtte til halv-socialisten Bernie Sanders i den amerikanske valgkamp.

 

- Jeg er en ung kvinde, og ... lad mig gøre en ting klart: Jeg er her for at støtte Bernie Sanders - ikke for drengens skyld', sagd ehun som hentydning til feministen Gloria Steinem nylige udtalelse, at unge piger, der støtter Sanders, bare var 'drenge-gale'.

Hillary ikke den rette
Men skønt Ratajskowski gerne ser en kvinde som amerikansk præsident, så mener hun ikke, Hillary Clinton er af den rette støbning.

'Jeg vil have, at min første kvindelige præsident skal være mere end et symbol. Hun skal have en politik, der kan ændre tingendes tilstand', mener modellen.

Har svært ved at dække sine bryster med sine hænder