Superstjerne indrømmer: Havde affære med kendt kollega

Megan Fox taler nu ud om de hede rygter om hende og Shia LaBeouf

Megan Fox fortæller nu ærligt om sit forhold til LaBeouf. Foto: AP
Megan Fox fortæller nu ærligt om sit forhold til LaBeouf. Foto: AP

Rygterne om, at den 32-årige model og skuespiller Megan Fox og skuespilleren Shia LaBeouf skulle have haft et godt øje til hinanden, mens de var kolleger i forbindelse med 'Transformers'-filmene i henholdsvis 2007 og 2009, har længe svirret.

Men nu bekræfter Megan Fox for første gang, at de to havde en romantisk affære, mens hun og hendes nuværende ægtemand, Brian Austin Green, tog en pause fra hinanden.

Hollywood er mere end film for Megan Fox. Privatfoto Intl. kendte Hollywood-stjerne i sexet undertøj

Det sker i talkshowet 'Watch What Happens Live'.

- Jeg kan bekræfte, at det var romantisk. Jeg elsker ham. Det har jeg aldrig været stille omkring. Jeg elsker ham, lød det fra Megan Fox i interviewet.

Artiklen fortsætter under billederne ....

Megan Fox har også arbejdet som model i mange år. Foto: Armani
Megan Fox har også arbejdet som model i mange år. Foto: Armani

Megan Fox sætter i interviewet ord på sit forhold til kollegaen. Foto: AP
Megan Fox sætter i interviewet ord på sit forhold til kollegaen. Foto: AP
 

Kunne ikke skelne
Rygterne om de to startede, da LaBeouf i et interview i 2011 kryptisk hentydede til, at der havde været noget mere end bare venskab mellem de to.

- Hør, du er på settet i seks måneder med en, som skal forestille at være tiltrukket af dig, og du skal forestille at være tiltrækket af vedkommende, sagde LaBeouf og fortsatte:

- Jeg forstod aldrig den skelnen mellem arbejde og privatliv i den situation. Men den tid, jeg tilbragte med Megan, var vores egen ting.

Malou Petersen var noget mere spinkel, da hun deltog i 'Robinson Ekspeditionen' 2016. Foto: TV3 TV3-reality Vild forvandling: Dansk reality-babe er slet ikke til at kende

Romancen førte dog aldrig til noget mere mellem Fox og LaBeouf, og i dag har begge parter tabt deres hjerter til andre. Megan Fox har siden 2010 været gift med skuespilleren Brian Austin Green, og LaBeouf dater sangeren FKA Twigs.

Megan Fox og Brian Austin Green, der har tre børn sammen, har før været åbne omkring deres noget turbulente forhold.

Parret blev forlovet i november 2006, efter de havde datet i omkring to år. De valgte at slå op i februar 2009, men blev forlovet igen allerede året efter - og senere gift i 2010.

I 2015 søgte Fox om skilsmisse. Kort efter annoncerede parret dog, at de ventede deres tredje barn, og at de igen havde fundet kærligheden hos hinanden.

40 kommentarer
Vis kommentarer