Superstjerne søger polititilhold mod stalker

Den canadiske rapper og producer Drake anmoder om polititilhold mod mangeårig stalker af bekymring for sin egen og sin families sikkerhed

Drake har netop købt et hus i Los Angeles for omkring 475 millioner danske kroner. Det drejer sig ifølge det amerikanske medie Los Angeles Times om Robbie Williams' palæ i Californiens største by.  Foto: Chris Delmas/Ritzau Scanpix
Drake har netop købt et hus i Los Angeles for omkring 475 millioner danske kroner. Det drejer sig ifølge det amerikanske medie Los Angeles Times om Robbie Williams' palæ i Californiens største by. Foto: Chris Delmas/Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

For fem år siden brød den unge kvinde Mesha Collins ind i Drakes hus i Los Angeles. Her drak hun tre sodavand, før hun blev anholdt for ulovlig indtrængen.

Ifølge Drake har kvinden chikaneret ham gentagne gange siden. Der er tale om trusler, ulovlig indtrængen samt angreb, hvor hun blandt andet har spyttet på hans fans. Det skriver det amerikanske medie E! News.

Nu har den 35-årige rapper søgt om polititilhold mod den i dag 29-årige kvinde.

- Som resultat af ms. Collins' chikane og besættelse af mig har jeg lidt og fortsætter med at lide følelsesmæssig smerte, og jeg er bekymret for min egen og min families sikkerhed, siger han i dokumenterne, som E! News har fået adgang til.

Den 35-årige rapper har søgt polititilholdet for at beskytte sig selv og sin fire-årige søn, Adonis, som han har med en tidligere flamme - den 32-årige franskfødte kunstner Sofie Brussaux.

Ifølge Drake, hvis rigtige navn er Aubrey Graham, har Mesha Collins sendt dødstrusler til ham.

- Hun har sendt beskeder, hvori hun skriver, at hun ønsker mig død, at jeg burde skyde mig selv og min søn, skriver rapperen i anmodningen om polititilhold.

Såfremt tilholdet bliver gennemført, vil det betyde, at Mesha Collins ikke må komme inden for 100 yards - svarende til cirka 91 meter - af hverken rapperen selv, hans søn, hans forældre eller hans advokat.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+