Superstjerne tager tykt pis på Harry og Meghan

Brad Pitt brugte sin takketale ved søndagens BAFTA-uddeling til at gøre grin med brexit og Harry

Brad Pitt gjorde grin med Harry og Meghans farvel til det britiske kongehus, men hvor radikal er deres udmelding, og hvad får den af betydning? Kongehusekspert Charlotte Rasmussen analyserer.

Royal Albert Hall dannede søndag aften ramme om den 73. udgave af BAFTA-uddelingen.

Til prisuddelingen vandt Brad Pitt prisen for bedste birolle for sin rolle i 'Once Upon a Time in Hollywood', men superstjernen var ikke selv til stede under showet.

I stedet modtog Margot Robbie prisen på hans vegne, og skuespilleren havde sørget for at give sin kollega en række jokes med, som hun måtte levere for ham. Det skriver Daily Mail.

Arkivfoto: Daniel Leal-Olivas/Ritzau Scanpix Intl. kongelige Prins Harry: Der var ikke andre muligheder end brud

Brad Pitt og Margot Robbie spiller sammen i  'Once Upon a Time in Hollywood'. Foto: Henry Nicholls/Ritzau Scanpix
Brad Pitt og Margot Robbie spiller sammen i 'Once Upon a Time in Hollywood'. Foto: Henry Nicholls/Ritzau Scanpix
 

Hans tale bød blandt andet på en joke om brexit, da han bød Storbritannien velkommen i singleklubben, inden en noget nervøs Margot Robbie også måtte tage pis på Harry og Meghan.

- Han siger, at han vil kalde den (prisen, red.) for Harry, fordi han glæder sig til at tage den med sig tilbage til Amerika, sagde hun og fortsatte:

- Det er hans ord, ikke mine, grinede hun og forlod scenen.

Parret truer nu med at sagsøge de fotografer, der ikke vil lade dem være i fred. Foto: Daniel Leal-Olivas/Ritzau Scanpix Intl. kongelige Nu kommer de med trussel

Blandt publikum sad Harrys bror, prins William, med sin kone, Kate, der begge grinede lettere anstrengt over kommentaren, der var en reference til Harry og Meghans chokerende beslutning i januar.

Her meldte de ud, at de frasagde sig apanage og royale titler, da de trak sig fra det britiske kongehus og i stedet havde planer om at tilbringe en stor del af parrets tid i Canada.

Til BAFTA-uddelingen var Margot Robbie selv nomineret to gange til bedste kvindelige birolle - både for sin rolle i 'Bombshell' og 'Once Upon a Time in Hollywood'. Hun formåede dog ikke at vinde.

Harry og Meghan sendte chokbølger gennem det britiske kongehus, da de i januar frasagde sig titler og apanage. Foto: AP/Alastair Grant
Harry og Meghan sendte chokbølger gennem det britiske kongehus, da de i januar frasagde sig titler og apanage. Foto: AP/Alastair Grant

Meghan er kommet i skudzonen efter en gåtur med Archie og to hunde i Canada. Foto: Adrian Dennis/ Nunn Syndication/Ritzau Scanpix Intl. kendte Raser over Meghan: 'Du gør det helt forkert'