Svensk undertøjsmodel i milliondyr bh: - Det er virkelig skræmmende

Den dyrebare bh er spækket med krystaller

Her præsenterer undertøjsenglen den dyrebare BH.
Følg Internationale kendte

Er du en af dem, der gang på gang bliver chokeret over prisen på to små stykker stof i form af en trusse og en bh? Hvis ja - så grib fat i stolen.

Det amerikanske undertøjsfirma Victoria's Secret har nemlig netop løftet sløret for en bh til den nette sum af 1 million amerikanske dollars svarende til over 6,5 millioner danske kroner.

Mandag aften præsenterede den svenske undertøjsmodel Elsa Hosk 2018-udgaven af den såkaldte 'Fantasy Bra' i Victoria's Secret butik på 5th Avenue i New York.

- Jeg har det fantastisk. Det er en store ære. En drøm, der bliver til virkelighed. Det er en oplevelse, jeg altid har ønsket at få -  du ved, at en dag gå i den her 'Fantasy Bra' - og nu sker det, sagde den svenske model smilende til nyhedsbureauet AP.

Skræmmende
Elsa Hosk er dog - forståeligt nok - lidt nervøs for, at der sker noget med den dyrebare bh, som hun skal bære til Victoria's Secrets modeshow fredag.

- Det er virkelig skræmmende. Jeg tror, jeg bliver nødt til at have bodyguards med mig, siger hun.

Den specielle bh er spækket til med krystaller - og er lavet i samarbejde med det østrigske firma Swarovski. Ifølge AP er der brugt mere end 2100 krystaller til at fremstille bh'en, der har fået navnet 'Dream Angels Fantasy Bra'.

Ifølge den svenske undertøjsmodel føles det fantastisk at iklæde sig bh'en.

- Victoria's Secret bygger på at styrke kvinder og få dem til at føle sig gode og stærke og lækre, og det er selvfølgelig også sådan, jeg har det.

Den dyreste Victoria's Secret 'Fantasy Bra' nogensinde blev vurderet til en værdi på 15 millioner amerikanske dollars, hvilket svarer til knap 100 millioner danske kroner. Det var i 2000 med brasilianske Gisele Bündchen som model.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.