Syg Jolie aflyser interviews på stribe

Hollywood-stjernen har lagt sig syg og må blive hjemme på trods af filmpremiere

Angelina Jolie nåede at være med til premieren på 'Unbroken' i London den 4. december. Se hvordan det løb af stabelen her (video: AP)

Timingen kunne ikke være dårligere.

Netop nu skulle 39-årige Angelina Jolie have talt med journalister fra nær og fjern for at markedsføre filmen 'Unbroken', som hun selv har produceret og instrueret.

Også en række andre arrangementer inden filmens verdenspremiere første juledag, må den smukke amerikaner melde pas til.

De mange aflysninger skyldes, at Angelina Jolie har fået kløende knopper over hele kroppen - hun har nemlig fået skoldkopper.

Angelina i ulykke: Køretur endte helt galt

Det forklarer hun i en video, som Universal Pictures har lagt på Youtube.

- Jeg vil gerne være ærlig om, hvorfor jeg ikke kan komme til de forskellige 'Unbroken'-arrangementer de næste dage. Jeg har fundet ud af, at jeg har skoldkopper, så jeg vil holde mig hjemme og klø, siger Angelina Jolie, mens de små mærker på kroppen tydeligt kan ses på kroppen.

- Jeg kan ikke tro, at det er sandt, men sådan er livet ind i mellem. Jeg sender min kærlighed til alle og håber alt det bedste, tilføjer hun.

Videoen kan du se her.

Brad Pitt i panik: Børnene vil have tatoveringer

Angelina Jolie er ikke bare instruktør og skuespiller. Hun laver også meget velgørenhedsarbejde - også i perioden omkring hendes forebyggende indgreb, hvor hun fik fjernet brysterne for at undgå kræft. (Video: Splash)

Det er ikke første gang, at Angelina Jolie er hudløst ærlig, når det kommer til sygdom.

Sidste år fortalte hun åbent om, at hun fik fjernet begge bryster, fordi hun er bærer BRCA1-genet. Sammenholdt med at hendes mor både havde bryst- og æggestokkekræft betød det en høj risiko for, at Angelina Jolie også ville få de former for kræft.

Derfor fik hun fjernet begge bryster og efterfølgende konstrueret nye af en plastikkirurg. Tidligere i år meldte hun ud, at hun også havde intentioner om at få fjernet livmoderen.

Jolie på vej ind i politik

Filmen 'Unbroken' er baseret på den sande historie om OL-løberen Louis Zamperini, som blev taget til fange under anden verdenskrig af japanske soldater.

Filmen får dansk premiere den 8. januar 2015.

Jolie afslører nye detaljer om brylluppet