Syg Spelling strandet i Europa

Skuespilleren Tori Spelling har ikke været hjemme til USA, siden hun deltog i Zulu Awards tidligere på måneden

Tori Spelling var på besøg i Danmark til Zulu Awards 2016. Hør hvad hun synes her

Den 7. april var 'Beverly Hills 90210'-stjernen Donna Martin – eller Tori Spelling, som skuespilleren rigtigt hedder - gæst ved uddelingen af årets Zulu Awards.

Tori Spelling og hendes mand har nydt et par dage i Danmark og er blevet glade for det danske køkken. (Foto: Jakob Jørgensen) Underholdning 'Donna Martin' til Zulu Awards: Jeg elsker dansk mad

Med sig til Danmark havde hun sin familie, der tæller manden Dean McDermott og hele fire unger.

Flere gange udtrykte Spelling stor begejstring over vores lille kongerige og hun blev i København som turist i adskillige dage. Familien besøgte blandt andet Tivoli og var på kanalrundfart og skuespilleren roste vores land i flotte vendinger.

- Vi elsker Danmark. Her er så smukt. Alle er så søde, så jeg har sagt, at jeg gerne vil flytte hertil. Maden er fantastisk, og alle virker bare så glade her, sagde hun til TV 2 i forbindelse med Zulu Awards.

Her tager Tori Spelling i selfie, da hun præsenterede Zulu Awards i København foran 8000 publikummer.(Foto: Instagram) Intl. kendte Beverly Hills-diva lovpriser Danmark

Efter besøget i Danmark tog Spelling og hendes familie videre til Frankrig, hvor de har opholdt sig siden.

Hvornår de kan komme hjem til USA er uvist. Tori Spelling er blevet så syg, at en læge har givet hende forbud mod at flyve. Det skriver Daily Mail.

Under ferien i Paris har den 42-årige skuespiller løbende  fået det dårligere og dårligere og hun måtte til sidst opsøge en læge, der kunne konstatere, at hun på pådraget sig en alvorlig lungebetændelse.

Tori Spelling fotograferet under Zulu Awards i Forum tidligere på måneden. (Foto: Instagram) Intl. kendte Se foto: Beverly Hills-stjerne skal giftes

Ægteskabet mellem Tori og Dean blev seriøst udfordret i 2013, da han indrømmede, at han var utro med en canadisk kvinde.

Tori Spelling og Dean McDermott sammen på den røde løber i forbindelse med en fest hos Elton John. Nu har Dean McDermott indrømmet, at han har været sin kone utro. (Foto: AP) Intl. kendte Donnas mand indrømmer utroskab

Men i både i Danmark og Paris så det ud til, at de havde genfundet melodien – og det i en sådan grad, at han valgt at fri igen til Spelling foran Eiffeltårnet.

11 kommentarer
Vis kommentarer