Talent-dommer skal skilles fra sangerinde

Blake Shelton, som især er kendt som dommer i det amerikanske tv-show 'The Voice', skal skilles fra countysangerinden Miranda Lambert

Her er Blake Shelton og Miranda Lambert filmet sammen på den røde løber i februar i år. (Video: Splash)

Rygterne har været talrige og vedholdende om ægteskabet mellem countrysanger og 'The Voice'-dommer Blake Shelton og sangerinden Miranda Lambert.

Nu har de to succesfulde sangere imidlertid smidt håndklædet i ringen og besluttet, at de efter fire års ægteskab skal skilles. Det meddeler parret selv i en officiel pressemeddelelse udsendt mandag af en repræsentant for parret til Associated Press.

- Det er ikke den fremtid, vi så for os, og det er med tungt hjerte, at vi nu vil gå hver sin vej, siger de i pressemeddelelsen.

- Vi er virkelige mennesker med virkelige liv, virkelige familier, venner og kolleger. Derfor bedre vi pænt om respekt for vores privatliv og medfølelse i henhold til denne meget personlige sag, skriver de.

Mila Kunis og Ashton Kutcher til basket ball-kamp i Los Angeles. I weekenden blev de angiveligt gift. (Foto: AP) Intl. kendte Mila og Ashton endelig gift

Miranda Lambert danner ikke længere par med Blake Shelton. (Foto: AP)
Miranda Lambert danner ikke længere par med Blake Shelton. (Foto: AP)

Ud over musikken er 'Boys 'Round Here'-sangeren Blake Shelton særligt kendt for sin rolle som dommer i den amerikanske udgave at talentshowet 'The Voice'.

Den 31-årige Miranda Lambert, som er født og opvokset i Texas, er kendt for sin kombination af en kæk attitude og inderlighed i hits som 'Gunpowder & Lead' og 'The House That Built Me'.

Kæresteparret er ved muffen. (Foto: All Over Press) Intl. kendte De er det bedst tjenende kendispar

Blake Shelton og Miranda Lambert fandt sammen og blev gift for fire år siden, mens deres respektive karrierer inden for countrymusik var på deres højeste.

Siden har parret gentagne gange dementeret rygter om, at deres travle liv som musikere kom i vejen for den ægteskabelige lykke.

INTL. MusikNYT Gennemsigtig Beyoncé til Grammyfest

10 kommentarer
Vis kommentarer