Taler ud om 'falske beskyldninger'

Zayn Malik tager bladet fra munden efter det, han kalder et 'skænderi' med et af Gigi Hadids familiemedlemmer

Zayn Malik vil hverken be- eller afkræfte anklagerne. Foto: Broadimage/Shutterstock
Zayn Malik vil hverken be- eller afkræfte anklagerne. Foto: Broadimage/Shutterstock
Følg Internationale kendte

Efter torsdagens rygter om, at den tidligere One-Direction sanger skulle have slået ud efter sin svigermor, Yolanda Hadid, kommer Zayn Malik nu med en udmelding på Twitter.

I det lange opslag på mediet berører han dog ikke anklagerne, men nøjes med at centrere sit skriv omkring den etårige baby Khai, som han har sammen med Gigi Hadid.

Den 28-årige sanger lægger vægt på, at han normalt er en privat person, der ønsker at skabe et trygt og privat rum for sin datter at vokse op i, men at han nu vælger at sige fra, fordi situationen var 'lækket' til pressen.

'Et sted, hvor private sager ikke kastes ud på den offentlige scene, hvor alle kan læse om dem og pille det hele fra hinanden,' skriver han og fortsætter:

'I et ønske om at beskytte min datter har jeg indvilliget i ikke at komme med nogen former for anklager vedrørende en diskussion, jeg havde med et familiemedlem på min partners side, der kom hjem til os, mens min partner ikke var hjemme for flere uger siden. Dette var og er fortsat en privat sag, men det lader til, at der lige nu er diversitet i fortællingen om, hvad der skete.' 

Zayn Malik og Gigi Hadid. Foto: RW/Ritzau Scanpix
Zayn Malik og Gigi Hadid. Foto: RW/Ritzau Scanpix
 

Herefter tilføjede sangeren, at han håber på helbredelse for alle involverede med de hårde ord, der deles, og at han fortsat vil være på vagt for at beskytte datteren Khai og give hende det privatliv, hun fortjener.

Til TMZ skal sangeren have udtalt følgende: 

'Jeg nægter på det kraftigste at have slået Yolanda Hadid, og af hensyn til min datter afviser jeg at give yderligere detaljer, og jeg håber, at Yolanda vil genoverveje sine falske beskyldninger og forsøge at løse disse familieproblemer privat.'

Gigi Hadid og Zayn Malik har været sammen siden 2015, og selvom de undervejs er gået fra hinanden adskillige gange, har de altid fundet sammen igen.

Sangeren og modellen fandt ligeledes sammen igen i slutningen af 2019, og allerede året efter kunne de dele deres glæde med omverdenen og fortælle, at de ventede deres første barn sammen.  

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter