Tatum O'Neal: Jeg er mest til damer

Tennisstjernen John McEnroe ekskone har nu meldt klart ud

Tatum O'Neal har haft et svært liv med en barndom præget af sex, vold og narko. Foto: AP
Tatum O'Neal har haft et svært liv med en barndom præget af sex, vold og narko. Foto: AP

Efter skilsmissen i 1994 snakkede John McEnroe og Tatum O'Neal ikke med hinanden, men på det seneste har de fundet frem til en gensidig respekt, skriver VG.

Kevin McEnroe med sin berømte far - sønnike sidder i øjeblikket bag tremmer og venter på at komme for en dommer. (Foto: All Over Press) Sport på vrangen John McEnroes søn sigtet som kokain-pusher

Oprindelig var Tatum O'Neal en meget lovende barneskuespiller, og hun er fortsat den yngste nogensinde, som har vundet en Oscar.

De seneste mange år har hun trods den store professionelle opmærksomhed haft et noget skandalebehæftet privatliv. Det turbulente ægteskab med tennisjernet  John McEnroe gjorde det ikke bedre ogbragte hende i sladderspalterne.

Tatum O'Neal blev søndag anholdt for at købe crack-kokain. (Foto: AP) Intl. kendte Død hund førte til crack

Men nu afslører den 51-årige  O'Neal , at hun for tiden er single, og at hun første og fremmest dater andre damer.

- Jeg kan lide kvinder. Jeg har absolut datet flest damer i det seneste. Jeg synes, damer er de mest fantastiske skabninger på jorden. De er skønne, søde og mere intelligente end de mænd, jeg har mødt i de senere år, siger hun i et stort interview med magasinet People.

O'Neal understreger dog, at hun ikke ønsker at sætte sin seksuelle observans i bås, og at hun derfor ikke er en 'enten-eller'-kvinde.

Som så mange andre børnestjerner har Tatum O'Neal haft problemer med stoffer. Søndag blev hun taget på fersk gerning. (Foto: AP) Intl. kendte Oscar-vinder taget med kokain

Der er kort sagt sket meget i O'Neals liv også i forholdet til eks'en.

- John var vældig fin mod mig, da vi sidst mødtes. Jeg blev imponeret over, hvordan han har udviklet sig, og hvordan han nu er i stand til at snakke med mig.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

4 kommentarer
Vis kommentarer