Taylor Swift raser over 'nøgen-optræden' i Kanye-video

Popstjernen overvejer repressalier p.gr.a. sin falske medvirken

Det er dette, der har fået Taylor Swift op i det røde felt. Foto. PR
Det er dette, der har fået Taylor Swift op i det røde felt. Foto. PR

Taylor Swift protesterer voldsomt mod Kanye Wests udtalelser i forbindelse med offentliggørelsen, at 'Nøgen-videoen', som han har lavet sammen med sin nye sand: 'Famous', skriver Daily Mail.

Se videoen her. 

Og hun bryder sig heller ikke om de kvindefjendske undertoner i teksten efter at have lyttet til 'Famous' en enkelt gang.

Den 26-årige popstjerne siger som reaktion på videoen, at 'hun er helvedes rasende' over, at rapperen har bruge en look a like voksdukke for at kopiere hende ind i sin video.

Kanye West afblæst efter tumult

Kanye Wests PR-stunt forud for lanceringen af 'Famous' er ti kendisser foruden Kim Kardashian og ham selv, der alle ligger nøgne i den samme kæmpeseng.

Indtil nu har West ikke villet afsløre, hvor mange, der ligger der af egen fri vilje og hvor mange, der slet og ret er manipuleret ind i fotoet. Men man kan nok gå ud fra, at hverken George W Bush, Donald Trump eller Bill Cosby har sagt 'ja' til at ligge med røven bar i en musikvideo.

Lige nu overvejer hun, hvilke træk hun skal foretage oven på den chokerende nøgen-video, skriver HollywoodLife,com.

Kanye & Kim raser mod bodyguard

Videoen med det bizarre orgie med Kanye West og alle hans falske eller rigtige sengekammerater er blevet set af tusinder af nysgerrige verden over.

Taylor Swifts figur ligger på ryggen ved siden af Kanye West - helt blottet og kun med et lagen draperet over benene.

Af samme grund mener popsilden, at hun er blevet groft forulempet, fortæller en kilde til HollywoodLife.com

- Hun ved, at West er noget uforudsigelig, men hun havde ikke drømt om, at han nogen siden ville gå så langt, tilføjer kilden.