Teenageidol indrømmer: Har været under kniven

Den tidligere Westlife-stjerne Brian McFadden har fået en hårtransplantation

Westlife anno 2001. Foto: AP
Westlife anno 2001. Foto: AP

I 90'erne og 00'erne hang han på mangt et teenageværelse sammen med bandkollegerne fra det irske band Westlife.

Dengang dikterede moden højt hår - og dét var Brian McFadden og hans lyse lokker helt med på, men med årene blev der mere af McFadden og mindre af lokkerne.

Men det er slut nu, skriver 37-årige McFadden på sin Instagram-profil, der følges af mere end 100.000 fans.

Her afslører han nemlig, at han har fået lavet en hårtransplantation.

- De seneste par år er mit hår blevet tyndere på grund af min livsstil og den stress, vi gennemgår i vores liv. Det har virkelig gjort mig selvbevidst og ubehagelig tilpas, så jeg besluttede mig for at gøre noget ved det, skriver han.

- Jeg glæder mig til at få min gamle hårgrænse, for det var blevet lidt tyndt, fortæller han i en video på Instagram, hvor han også har lagt før- og efterbilleder ud af operationen.

Dennis med en af sine bedste venner, Sanne Salomonsen, der var blandt dem, der gav ham nyt hår. (Arkivfoto: Lars E. Andreasen). Danske kendte Sanne Salomonsen gav Dennis nyt hår i gave

Brian McFadden har fået lavet en hårtransplantation. Foto: brianmcfadden123/Instagram
Brian McFadden har fået lavet en hårtransplantation. Foto: brianmcfadden123/Instagram

Her forklarer han også, at han har fået taget hår fra baghovedet, som så skal 'plantes' om, og at hele processen tog mellem seks og syv timer.

Twitter har McFadden uddybet:

- Ingen grund til at sige en masse bullshit. Folk burde ikke skamme sig over at få ordnet deres hår. Det er bare at flytte hår fra baghovedet frem, skrev han.

Foto: Polfoto/Philip Davali Danske kendte Rykker hårgrænse: Se Gustavs vilde forvandling

Han er blot en af mange kendte mænd, der har fået gjort noget ved deres vigende hårgrænser. Fodboldspilleren Wayne Rooney har været ærlig omkring sin hårtransplantation. Det samme har Elton John og tv-kokken Gordon Ramsay.

Også herhjemme har flere kendisser sparet penge sammen til at få fikset lokkerne.

Dennis Knudsen fik en hårtransplantation i 50-års fødselsdagsgave, mens Gustav Salinas for nyligt fortalte til Ekstra Bladet, at han har brugt 60.000 kroner på operationen.

- Jeg skal have sat hår på for første gang i mit liv, så kan jeg også ligne en på 18 år igen, forklarede han med et grin i foråret.

- Jeg ved godt, det lyder tarveligt, men jeg kigger på mange på min egen alder, og så tænker jeg, at jeg ikke skal se sådan der ud - det må jeg ikke.

Ifølge Salinas er hårgrænsen begyndt at kravle lidt op i siderne, og det skal den forestående hårtransplantation altså stoppe.

- Jeg er meget nervøs, men nu har jeg bestilt tid, og nu gør jeg det bare. Nu har jeg sparet pengene op. Det er vildt dyrt at få lavet - 60.000 kroner, sagde den populære stjerne og tilføjede:

- Men som jeg altid siger: Der findes ikke det perfekte, men du kan købe det perfekte.

Hår fra benene kan give et mere naturligt look til mænd, som vil bekæmpe deres skaldethed med en hårtransplantation. (Foto: Colourbox) Sundhed Hår på benene kan give hår på skaldepanden

 

4 kommentarer
Vis kommentarer