Annonce:
Annonce:

Tess Munster: 120 kg og undertøjsmodel

Hvis nogen mener, at hun er for stor til at være model, trænger modelverdenen til at ændre sig, siger hun

Tess Munster har fået en fantastisk modelkontrakt, som mange nok vil misunde hende. Foto: Instagram
Tess Munster har fået en fantastisk modelkontrakt, som mange nok vil misunde hende. Foto: Instagram
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Tess Munster er 24 år og begyndte som model allerede som teenager. I 2013 blev hun kåret som en af verdens smukkeste plus-size modeller af italienske Vogue. Og nu har den amerikanske model tegnet kontrakt med Milk Model Management.

 

Hun måler 165 i højden og vejer 120 kg. Det gør hende til en af de største modeller i verden med en kontrakt, skriver Dagbladet.

I et større interview i The Guardian fortæller Tess Munster, at hun er lidt overrasket over, at det er hendes størrelse og ikke den flotte kontrakt, som er 'the talk of the town'.

- Jeg har intet imod at tale om min vægt, men det frustrerer mig, at man ikke i stedet fokuserer på, at det skaber historie i en industri, hvor alle på forhånd ved, hvordan man skal se ud. Omvendt er det godt, at folk taler om det - positivt eller negativt, siger hun.

Tess Munster  med ternet nederdel ses her ved et arrangement i Birmingham. Foto: All Over
Tess Munster med ternet nederdel ses her ved et arrangement i Birmingham. Foto: All Over
 

Annonce:

Modelbranchen er hyppigst kendetegnet ved magre eller meget tynde modeller, så kontrakten til Tess Munster er en revolution.

- Nogen har kaldt mig tyk og sagt, at jeg er for stor til at være model. Men i mine øjne er min kontrakt et eksempel på, at branchen kan og skal ændre sig.

Allerede på nuværende tidspunkt har hun være med i en række reklamekampagner og en række magasiner verden over, og det er hun tilfreds med.

- I virkeligheden er det latterligt, at min kontrakt i det hele taget er en historie. Men for mig personligt er det noget af det bedste, der er sket, erklærer hun.

Milk Model Management har base i London, og annoncerede deres seneste pige i 'stalden'  ved at poste et billede af Munster på Instagram.

- Jeg tror, vi er det eneste modelbureau med en model på hendes størrelse. Hun er uden tvivl den største model, vi har i stalden, og hun er et stort forbillede for mange kvinder, har direktør i Milk, Anna Shillinglaw, forklaret i Sydney Morning Herald.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: