Annonce:
Annonce:

'The Killing'-stjerne anmelder kvinde for trusler

Efter en romantisk affære gik galt, er en kvinde blevet udstyret med polititilhold mod den svenske Hollywood-stjerne Joel Kinnaman

Kinnaman er lige nu aktuel i James Gunn-filmen 'The Sucide Squad'. Ikke at forveksle med filmen 'Sucide Squad' fra 2016 - som han også var med i. Se traileren her.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den 41-årige svensk Hollywood-stjerne Joel Kinnaman har anmeldt en kvinde for trusler og chikane.

Det skriver flere medier, herunder TMZ og svenske Expressen og Aftonbladet.

Kinnaman har en fremtrædende rolle i 'The Killing' - den amerikanske version af  den den danske hitserie 'Forbrydelsen'.

Joel Kinnaman har i længere tid døjet med en stalker. Foto: Ritzau Scanpix
Joel Kinnaman har i længere tid døjet med en stalker. Foto: Ritzau Scanpix
 

Anmeldelsen blev indgivet til svensk politi i fredags, samme dag, som en en amerikansk domstol, Los Angeles Superior Court, gav kvinden et polititilhold, der indebærer, at kvinden ikke må komme tættere på Kinnaman end 100 yards - 91,44 meter.

Men Kinneman ønsker altså også, at kvinden får et tilhold, der er retsgyldigt i Sverige, skriver svenske Aftonblader,der kan berette at kvinden mandag svarede igen ved at melde stjernen til svensk politi.

Hun ønsker ikke at gå i detaljer, men siger til Aftonbladet:

- Nu må det gå juraens vej, siger hun.

Annonce:

Ifølge TMZ fortæller Kinnaman, at de to havde 'en kort romantisk affære' i et års tid.

Forholdet gik i stykker i december 2018 efter, at han ikke ville lade hende overnatte hos ham, efter parret havde haft sex.

Efterfølgende har kvinden - ifølge Kiinnaman - både chikaneret og forsøgt at afpresse ham. Han fortæller også, at han har forsøgt at ignorere hendes talrige henvendelser, hvilket har fået hende til at kontakte ham fra andre personers telefoner.

Ifølge dokumenter, som TMZ  har fået adgang til  har kvinden truet med at offentliggøre det, der beskrives som  falske oplysninger - blandt andet om, at parret  mod hendes vilje -havde sex i december 2018, hvis ikke han honorerede hendes økonomiske krav.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bar røv - eller vi betaler 143 milliarder
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: