Theron: Derfor slog Penn og jeg op

Der var intet drama i bruddet mellem de to Hollywood-stjerner - det gik simpelthen bare ikke længere, forklarer skuespillerinden

Theron og Penn ses her på den røde løber i Cannes sidste år (Video: Splash News)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Efter flere årtier som venner opstod der kærlighed mellem Hollywood-stjernerne Sean Penn og Charlize Theron, der faldt pladask for hinanden.

Men alligevel kølnede den stormende romance af, og parret gik fra hinanden efter 18 måneders forhold, og for første gang taler Theron nu ud om bruddet mellem de to. Det sker i apriludgaven af WSJ Magazine.

Hollywood-babe helt vild med Roland

- Folk vil gerne overdramatisere. Vi havde et forhold, og pludselig gik det bare ikke mere, og vi besluttede at gå fra hinanden i fællesskab - derfor, forklarer den 40-årige sydafrikanske stjerneskuespillerinde om bruddet fra 55-årige Sean Penn.

Samtidig afviser Theron rygterne om, at hun skulle have cuttet Penn helt ud af sit liv efter bruddet eller de forlydender om, at han var i gang med at adoptere hendes adopterede søn, Jackson.

Trine Dyrholm: Jeg var dybt rørt

- Intet af det er sandt. Og desuden er det ikke noget, man bare lige kan gøre på 18 måneder - det kan man heller ikke byde et barn, siger den Oscar-vindende 'Monster'-skuespillerinde, der senere også har adopteret pigen August.

- Jeg var en single mor med en meget lille dreng, som jeg satte i en situation, hvor han skulle forstå, at hans mor datede, men at han ikke havde nogen far. Man skal være meget forsigtig i den situation, og Sean var fantastisk til at håndtere det, fastslår hun.

Charlize Theron kan ses som den onde dronning i Snehvide-filmen 'The Huntsman: Winter's War', der får dansk biografpremiere 7. april.

Top 20: Her er de pivfrækkeste Playboy-babes

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU