Annonce:
Annonce:

Tidligere playboy: Jeg græder fire gange om dagen

Siden George Clooney mødte sin kone Amal, er der sket meget. Tanken om kun at fokusere på karriere er blevet udskiftet med gråd og afsavn

George Clooney sammen med hustruen Amal Clooney. Foto: Jordan Strauss
George Clooney sammen med hustruen Amal Clooney. Foto: Jordan Strauss
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

For fem år siden havde de færreste troet, at storcharmøren George Clooney skulle blive en gift mand med med børn. Ja, faktisk var han også selv i tvivl.

- Jeg troede ikke, at det skulle ske for mig. Jeg troede, at mit liv skulle handle om karriere og ikke forhold – det havde jeg affundet mig med, fortæller George Clooney i et længere interview med Daily Mail.

Men da han mødte sin kone, Amal Clooney, ændrede det sig.

Først blev han gift med hende, og senere kom et sæt tvillinger til verden. Og det at have børn har aktiveret hele følelsesregistret hos den tidligere kvindebedårer.

- De (børnene, red.) græder ikke. Jeg græder mere, end de gør. Fire gange om dagen i øjeblikket, fordi jeg er så træt, fortæller George Clooney, der dog godt vidste, hvad der ventede ham, da han har mange venner med børn, hvor han er gudfar for cirka 20 af dem.

Annonce:

Vennen afslører: 55-årige Clooney skal have tvillinger

George Clooney og konen til filmfestival i Venedig tidligere på måneden. Foto: All Over Press
George Clooney og konen til filmfestival i Venedig tidligere på måneden. Foto: All Over Press
 

Hårdt arbejde
I samme ombæring hylder George Clooney sin kone, som charmøren mener har været fantastisk. At få to børn første gang er langt hårdere end skuespilleren havde regnet – også selv om børnene ikke rigtigt ænser ham.

- Jeg har sådan en beundring for min kone, fordi hun brystføder dem og højst får to timers søvn, siger han og røber, at børnene har en god appetit.

- Det eneste, de vil, er at spise. og jeg har ikke noget at give dem andet end en flaske i ny og næ. I øjeblikket er der kun Amal i deres verden. Jeg forstår ikke helt, hvad der foregår, ræsonnerer skuespilleren, der trods den kolde skulder fra børnene for alvor får lov til at savne børnene.

Annonce:

- I dag er første gang, siden de blev født, at jeg er væk fra dem. Min kone sender mig billeder, og så sidder jeg bare her og tænker ’Gud, jeg ville ønske, at jeg var sammen med mine børn’, fortæller den relativt nybagte far.

Clooney jubler: Jeg vidste ikke, at vi ville få børn

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: