Tidligere 'side 9-pige': Sådan ser hun ud i dag

Nicola McLean var i mange år en af Storbritanniens mest kendte såkaldte 'Side 9-piger' - se hvordan, hun ser ud i dag

Den britiske realitystjerne Nicola McLean, der er kendt for tv-serierne 'I'm a Celebrity: Get me out of here' samt to omgange 'Celebrity Big Brother', viser nu sin krop frem på Instagram i et kropsnært outfit, der i den grad bekræfter, at hun to gange har fået lavet brystforstørrelser.

Den 38-årige Nicola McLean blev i øvrigt allerede i 1999 landskendt, da hun startede som 'Side 3-pige i den britiske avis The Sun, hvor hun hurtigt blev uhyre populær.'Side 3-pigen' i Storbritannien svarer til 'Side 9-pigen i Danmark'. Nicola McLean blev brugt som 'Side 3-pige' i The Sun fra 1999 til 2004. Hun var sideløbende også 'Side 3-pige' i den britiske avis Daily Star fra år 2000 til 2006.

Tidligere i dag lagde Nicola McLean et opslag ud på Instagram, hvor man kan se, hvordan hun ser ud i dag:

Til opslaget, der er slået op midt under Nicolas corona-karantæne, skriver realitystjernen følgende:

'Dette outfit får mig til at tænke på at træne lidt fitness. Men jeg vil hellere bare sætte mig ned og drikke en kop kaffe. Jeg er den slags mor, der benytter sig af gymnastik-tøj, når jeg skal slappe af. Vær venlig at fortælle mig, at det gør i også?'

For et par dage siden afslørede Nicola McLean til de britiske medier, at hun har kæmpet med spiseforstyrrelser i mange år, heriblandt bulimi og anoreksi. Hun har faktisk kæmpet med disse sygdomme, siden hun var 11 år gammel.

I går lagde Nicola McLean også et opslag ud på Instagram, hvor hun takkede mediet new_magazine for at have chattet med hende omkring  spiseforstyrrelse under corona-karantæne:

Her er Nicola fotograferet i forbindelse med tv-programmet Big Brother i 2017. Foto: Getty Images.
Her er Nicola fotograferet i forbindelse med tv-programmet Big Brother i 2017. Foto: Getty Images.