Annonce:
Annonce:

TikTok-profil klagede over migræne: Få dage efter var hun død

Den britiske influencer Jehane Thomas, 30, som var mor til to små børn, involverede sine følgere i både sin hverdag, men også i længere tids kraftig hovedpine. I fredags gik hun på tragisk vis bort

Sådan så Jehane Thomas ud i 2022, før hun blev syg. Nu er den 30-årige mor til to død. Foto: Instagram
Sådan så Jehane Thomas ud i 2022, før hun blev syg. Nu er den 30-årige mor til to død. Foto: Instagram
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Briterne stod søndag op til en forfærdelig nyhed.

En af Storbritanniens populære influencere med mange tusinde følgere på tværs af sociale medier er på tragisk vis død i en alder af blot 30.

Jehane Thomas var mor til to små sønner på tre og et år.

Hun begejstrede generelt følgerne - 33.000 på Instagram og 70.000 på TikTok - med sine søde familievideoer og positive væsen, men i den seneste tid har folk været meget bekymrede for Jehanes Thomas' tilstand.

I en lang række ofte gråkvalte videoer beretter influenceren således på TikTok om en kraftig migræne-lignende og trykkende hovedpine, som hun var meget bekymret for årsagen til.

Lægerne kunne nemlig ikke rigtig finde ud af, hvad hun fejlede, ud over at hun var blevet diagnosticeret med en smertefuld tilstand kaldet opticus neuritis, som er resultatet af synsnervebetændelse.

Annonce:

Jehane Thomas røg ind og ud af hospitalet til undersøgelser gennem flere måneder, men så sent som i sidste uge var hun hjemme i privaten med sine sønner ved sin side.

'Jeg er muligvis hjemme, men jeg kæmper stadig med denne migræne, da der ikke rigtig blev gjort noget for at afhjælpe den efter en hel uges ophold, og jeg ville hellere selvmedicinere derhjemme med dem (sønnerne, red.) omkring mig og så ligge i en seng for mig selv hele dagen og natten. Jeg er måske ikke fikset, men jeg giver ikke op', skrev hun på Instagram.

Følgerne raser
I fredags døde Jehane Thomas så helt uventet og pludseligt. Det bekræfter både familiemedlemmer og venner til britiske medier. 

Dødsfaldet har medført en lang række rasende kommentarer på TikTok, hvor flere mener, at 'lægerne har blod på deres hænder', fordi de ikke fik reddet influenceren i tide eller i det mindste stillede en diagnose.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: