Timberlake: Ikke mig der synger godnatsange

Den amerikanske superstjerne tager ikke musikken fra scenen med hjem til familieidyllen

På trods af Justin Timberlakes store sang-talent, er det hans hustru, skuespilleren Jessica Biel, der synger godnatsangene for børnene. (Foto: AP)
På trods af Justin Timberlakes store sang-talent, er det hans hustru, skuespilleren Jessica Biel, der synger godnatsangene for børnene. (Foto: AP)
Følg Internationale kendte

Når man er en af verdens største popstjerner ville man måske forvente, at der blev sunget godnatsange for børnene. Men sådan gør den Grammy-vindende musiker Justin Timberlake ikke.

I et interview med det amerikanske medie E! News fortæller Justin Timberlakes kone, Jessica Biel, at det er hende, der står for at synge for parrets fire måneder gamle søn, Silas.

Hollywood-powerpar æres med homopris

Biel afslører også årsagen - hendes mand ønsker simpelthen ikke at tage arbejdet med hjem om aftenen. Det forbliver på scenen:

- Det er jo hårdt, når det er ens job. Du har ikke altid lyst til at tage det med hjem, når du skal hjem og slappe af sammen med familien, siger Jessica Biel til E! News, der dog har lidt ondt af sin nyfødte:

- Stakkels barn. Det er mig, der synger for babyen. Han får lov at høre klassikeren "Somewhere over the Rainbow" rigtigt mange gange, fortæller den 33-årige Jessica Biel.

Justin Timberlake og Jessica Biel bød deres lille guldklump Silas velkommen til verden i april måned. Parret giftede sig i 2012 på et romantisk resort i Italien og er et af Hollywoods eftertragtede kendispar.

De grimme ællinger: Ti stjerner, der er blevet pænere med alderen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller