Titanic-babe afslører: Jeg blev kaldt fed

Skuespillerinden Kate Winslet fik øgenavne, blev kaldt fed og blev drillet gennem sin skoletid, afslører hun

Kate Winslet blevmobbet som lille - men alligevel klarede hun skærene og landede den verdensberømte rolle som 'Rose' i Titanic. Foto: AP
Kate Winslet blevmobbet som lille - men alligevel klarede hun skærene og landede den verdensberømte rolle som 'Rose' i Titanic. Foto: AP
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Skuespillerinden Kate Winslet har medvirket i et hav af Hollywood-film og har endda vundet en Oscar.

Men den 41-årige 'Titanic'-stjerne har ikke altid haft succes i sit liv. Faktisk har hun været igennem en hel del modgang, før hun endte på toppen i Hollywood. Det skriver People.

TV: Så rørt var Kate over Leos Oscar-sejr

Kate Winslet indrømmer endelig det vi alle vidste om Titanics slutning

- Jeg blev mobbet i skolen. De kaldte mig 'Blubber' (fedtklump, red.). Drillede mig, fordi jeg ville spille skuespil. Låste mig inde i skabet. Grinede af mig, fortalte 'The Reader'-skuespillerinden onsdag.

'De sagde jeg skulle nøjes'
Her talte den britisk-fødte skønhed foran 12.000 mennesker ved eventet WE Day UK i London, der har til formål at motivere unge til at ændre verden til noget bedre.

- De sagde endda til mig, at jeg måske ville være heldig med mit skuespil, hvis jeg var villig til at nøjes med rollerne som den fede pige. Jeg følte, at jeg ikke var god nok. Jeg var ikke god nok. Jeg så ikke ud på den rigtige måde, lød det fra Kate Winslet.

- Alt dette, bare fordi jeg ikke passede ind i en anden persons billede af perfektion. Jeg havde ikke den perfekte krop, sagde skuespillerinden.

Trods modgang valgte Kate Winslet dog aldrig at opgive sin drøm, og selv om hun ikke fik de bedste roller, fortsatte hun alligevel med at prøve.

Og til sidst landede hun hovedrollen som Rose i 'Titanic'-filmen. Derfor opfordrede hun de unge fremmødte til at jagte deres drømme med hele hjertet.

- Du kan komme alle steder fra, og du kan gøre alt. Tro på det, sluttede hun sin tale.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+