Tom Cruise vil helt til tops i Scientologi

Den 52-årige skuespiller Tom Cruise arbejder hårdt på at blive en af cheferne i Scientologi

Tom Cruise vil helt til tops i Scientologi. (Foto: Jon Furniss/AP)
Tom Cruise vil helt til tops i Scientologi. (Foto: Jon Furniss/AP)

Tom Cruise har længe været et fremtrædende medlem af Scientologi og har arbejdet hårdt for at nå det næste niveau af lederskab, som vil sætte ham på samme linje som lederen David Miscavige.

Ifølge kilder har han studeret til at blive en 'Operation Thetan level VIII', som er det højeste trin på stigen i Scientologis rangsystem.

Når han hele vejen derop, vil han være på samme stadie som David Miscavige og dermed være medchef - co-leader - for hele Scientologi-religionen.

Tom Cruise har selv designet sit drømmehjem, som han nu forsøger at sælge. (Foto: AP) Intl. kendte Cruise sælger drømmehjemmet: Her er prisen

Tom Cruise i gang med at udføre et stunt i 1700 meters højde. (Foto: FameFlynet.uk.com) Filmnyheder Vilde Cruise: Hænger uden på flyvende fly

Siden bruddet i 2012 med konen Katie Holmes, som han har 8-årige Suri med, har Tom Cruise eftersigende ombygget sit hjem til et 'Scientologi-retreat', skriver Grazia Magazine.

De skriver også, at der er Scientologi-symboler i vinduerne og som er i religionens varemærkes lyseblå farver.

Tom Cruise bor i øjeblikket sammen med sin søster Cass, hendes to sønner og hendes mand Greg Capazorio, der er chef for 'Criminon Scientologi-programmet for rehabilitering af dømte kriminelle.

Jeg er ikke bange længere, siger Katie Holmes. Foto: H.Stern Intl. kendte Katie Holmes taler om skilsmissen

0 kommentarer
Vis kommentarer