Annonce:
Annonce:

Toni Braxton udskrevet efter tilbagefald

Sangerinden er hjemme igen og har det atter godt efter sin indlæggelse som følge af sygdommen lupus

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Endnu en verdenskendt sangerinde har været indlagt med lupus.

For nylig har sangerinden Selena Gomez aflyst en del af sin igangværende turné på grund af sygdommen, og nu fortæller Toni Braxtons repræsentant, at 'Un-Break My Heart'-sangerinden også har været indlagt på grund af lupus.

- Toni hviler sig derhjemme nu og har det godt. Hun var indlagt på et hospital i Los Angeles nogle dage for at blive behandlet for sin lupusdiagnose, siger repræsentanten til People.

Toni Braxton indlagt på hospitalet

- Indlæggelsen var ikke alvorlig, selv om lupus er en alvorlig sygdom, der skal holdes øje med hele tiden. Hun er blevet udskrevet og begynder prøverne på sin kommende turné, tilføjer repræsentanten.

Ifølge sundhed.dk er lupus en kronisk autoimmun sygdom, der gør, at immunsystemet fejlagtigt angriber raske kropsceller og væv, uden at der eksisterer antigener.

Annonce:

Det giver betændelse og skader på celler og væv. Sygdommens symptomer tæller blandt andet ledsmerter, hududslæt, infektioner og nyresygdomme.

I 2012 var Braxton også indlagt som følge af lupus, og tre år efter fortalte den Grammy-vindende sangerinde om sin kamp mod sygdommen.

- Det føles, som om jeg har influenza konstant. Nogle dage er jeg nødt til at blive liggende i sengen, sagde den i dag 48-årige sangerinde til Huffington Post i 2015.

Bar Braxton viser meget hud

Braxtons kollega Selena Gomez har fået kemoterapi som en del af behandlingen mod lupus.

Den 24-årige stjerne er i øjeblikket så ramt af sygdommen og behandlingens bivirkninger som panikanfald, angst og depression, at hun aflyst den del af sin igangværende turné, der skulle have bragt hende til Danmark 15. oktober.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: