Top Gear-Clarkson amok igen

Den kontroversielle BBC-vært langer kraftigt ud efter sin tidligere arbejdsplads

Kontroversielle Clarkson er ikke bange for at sige sin mening om sin (måske) tidligere arbejdsgiver. (Foto: AP)
Kontroversielle Clarkson er ikke bange for at sige sin mening om sin (måske) tidligere arbejdsgiver. (Foto: AP)

Ved et velgørenhedsarrangement i The Roundhouse i Camden i London torsdag aften tog den suspenderede Top Gear-vært Jeremy Clarkson bladet fra munden og fortalte i utvetydige vendinger, hvad han mener om BBC's beslutning om at fjerne ham fra skærmen og sætte det populære bilprogram på standby.

- Det var et fantastisk show, og de fuckede det op, sagde den tydeligvis berørte tv-vært fra scenen og understregede, at han fandt det helt uforståeligt, at BBC tilsyneladende vælger at droppe et program, hvor der er 18 års venteliste på at blive publikum og flere end fem millioner seere til hvert program.

Clarkson var mødt op for at hjælpe med at bortauktionere en tur i en hurtig bil på Top Gear-testbanen, men fokus skiftede hurtigt over på hans bramfri analyse af BBC's evner til at administrere deres tv-platform.

- Jeg havde ikke forudset min fyring, men jeg vil gerne have en sidste omgang, så jeg tager til Surrey og tager en sidste omgang på banen før de forbandede røvhuller fyrer mig, sagde Clarkson fra scenen og tilføjede, at det bliver med en tåre i øjenkrogen, når han skal sige farvel til sit elskede program.

Klammeri med producer
Den 54-årige britiske journalist blev suspenderet efter et fysisk klammeri med programmets producer, og netop nu er hele hændelsen ved at blive undersøgt.

Bedømt ud fra Clarksons reaktioner for nylig, tager han situationen med ophøjet ro.

Selv om det endnu ikke er afgjort, om Clarkson på et senere tidspunkt kan fortsætte med at træde speederen i bund og sætte sig bag rattet i de populære bilprogrammer, er hovedpersonen tilsyneladende helt overbevist om, at han er på vej ud.

Clarkson på Twitter: Jeg er sandsynligvis vært på Top Gear

Imens undersøgelsen er i gang, er Clarkson suspenderet, og alle øvrige programmer i 'Top Gear'-sæsonen er pillet af skærmen.

Kollega om TopGear-vært: Han er et pikhoved

Trofaste fans
Til trods for sin upopularitet hos bosserne, er seerne derimod meget begejstrede for Clarkson, og derfor har dedikerede seere boykottet kanalen og indsamlet underskrifter for at modsige sig Clarksons suspendering.

På nuværende tidspunkt har han fået næsten en million sympatiunderskrifter online.

Clarkson er kendt som det populære problembarn hos tv-stationen, men med sin kantede facon som vært i 'Top Gear', har han gjort showet til et af BBCs mest populære med 350 millioner seere i 170 lande.

The Stig er åbenbart ude og samle underskrifter ind for at få Clarkson tilbage - det foregår fra taget af en tank