Top Gear-vært Jeremy Clarkson vender tilbage

Skal være vært i live-show i Norge næste uge

Top Gear-værten Jeremy Clarkson vender måske tilbage i næste uge, når han skal være vært ved et Top Gear live program i Norge. (Foto: i-Images Picture Agency.)
Top Gear-værten Jeremy Clarkson vender måske tilbage i næste uge, når han skal være vært ved et Top Gear live program i Norge. (Foto: i-Images Picture Agency.)

Jeremy Clarkson, 'Top Gear'-værten, som har været suspenderet fra BBC for at komme i klammeri med programmets producer, gør måske comeback i næste uge.

Jeremy Clarkson skal efter planen være vært ved en 'Top Gear' live begivenhed i Stavanger i Norge fredag den 27. marts og lørdag den 28. marts. BBC sælger stadig billetter til programmet, skriver den britiske avis, the Independent, lørdag.

- Det betyder, at hvis Clarkson bliver clearet (til at deltage), så vender han tilbage til sin værtsrolle ved siden af Richard Hammond og James May, som ifølge medier har nægtet at lave Top Gear episoder uden Jeremy Clarkson, skriver avisen.

Kilde: Én dag ad gangen
BBC er i øjeblikket i gang med at undersøge omstændighederne ved den 54-årige britiske journalists klammeri med sin producer, Oysin Tymon. TV-stationen har aflyst resten af Top Gear sæsonen.

Top Gear-Clarkson amok igen

BBC havde ingen kommentarer til live-showet i Norge, men Jeremy Clarkson er på plakaten.

- Som det ser ud nu, står showet til at finde sted som averteret, siger kilden til the Independent.

- Vi venter på at finde ud af, hvad der kommer ud af undersøgelsen. Ingen er sikker på, hvornår der kommer en afgørelse, så før vi skuffer 20.000 norske fans, så regner vi i øjeblikket med at lave showet.

Én million underskrifter
Fans har lanceret en massiv underskriftskampagne for at få Jeremy Clarkson tilbage som vært.

Fredag leverede en mand klædt ud som the Stig én million underskrifter til støtte for Jeremy Clarkson til BBC med en kampvogn.

TV: The Stig samler underskrifter for Clarkson - På den fede måde

 

Jeremy Clarkson: De fuckede det op
Jeremy Clarkson tog bladet fra munden om klammeriet ved et velgørenhedsarrangement i The Roudhouse i Camden i London torsdag aften.

- Det var et fantastisk show, og de fuckede det op, sagde han.

Jeremy Clarkson sagde, at han ikke forstår, hvorfor BBC stopper et program, hvor der er 18 års venteliste på at blive publikum og mere end fem millioner seere til hvert program.

Se Jeremy Clarkson på vandscooter i Barbados her.