Top Gear-værts comeback aflyst

Jeremy Clarkson gør alligevel ikke comeback - showene i Norge er udsat på ubestemt tid 

Jeremy Clarkson gør alligevel ikke comeback som Top Gear-vært. (Foto: AP)
Jeremy Clarkson gør alligevel ikke comeback som Top Gear-vært. (Foto: AP)

Det har ikke været nemt at være Jeremy Clarkson de seneste uger, efter han blev suspenderet fra BBC-programmet Top Gear, da han angiveligt kom i klammeri med programmets producer.

Siden da har medieverdenen spekuleret i, om den populære vært er fortid i bil-programmet som hver uge har mange millioner seere over hele verden.

Top Gear-Clarkson amok igen

Derfor var det godt nyt for de mange fans i slutningen af denne uge. Clarkson var nemlig klar til at gøre comeback til en Top Gear Live-begivenhed i Stavanger, Norge, den 27 og 28. marts.

Men endnu en gang er der kommet grus i motoren. Showet er aflyst og udskudt på ubestemt tid.

- Top Gear Live beklager at måtte informere om, at vi vil udsætte de fire show med nye datoer senere i år, der vil blive offentliggjort om kort tid. Vi beklager dybt for de ulemper, som det har medført. Alle andre Top Gear Live-show i andre land vil køre som planlagt, skriver selskabet bag showet i en pressemeddelelse ifølge norske VG.

Top Gear-vært Jeremy Clarkson vender tilbage

Derfor er det stadig uvist, om Clarkson igen kommer til at sætte sig som vært i den magelige sofa i Top Gear-studiet.

Efter konflikten brød ud kan han dog trøste sig med, at hans værts-kolleger har støttet ham.

- Jeg har sagt mange gange før, at manden er et pikhoved, men jeg kan nu meget godt lide ham. Det hele er ved at blive lidt latterligt, siger medværten James May.

Blandt de trofaste seere har suspenderingen af Clarkson medført et ramaskrig.  Derfor har mange helt boykottet BBC, mens der er startet en underskriftsindsamling for at få ham tilbage i værts-stolen.

På nuværende tidspunkt har han fået næsten en million sympatiunderskrifter online.