Topløs filmstjerne på stranden

Kelly Rohrbach har travlt med at slappe af på Hawaii

Rohrbach er gammel Sports Illustrated-model. Se den veldrejde model folde sig ud i videoen her. Video: Sports Illustrated Swimsuit 2015

Sidste år spillede hun Pamela Andersons rolle som livredder CJ Parker i filmatiseringen af 80'er-tv serien 'Baywatch', men for tiden slapper 27-årige Kelly Rohrbach af.

Og det gør hun på Hawaii, hvor strandlivet inspirerer hende til både at meditere, dyrke yoga - og vise sig topløs.

'Baywatch' anno 2017 er filmens svar på en strandvasker

Det sidste skal hun ikke have utak for.

Nam nam.
Nam nam.

Oumnnnn
Oumnnnn

Rumpen i vejret.
Rumpen i vejret.

Efter at have gennemgået sit meditations- og yoga-program, der også indebar en stilling med rumpen i vejret, hev hun telefonen frem og tog et par selfies, og det blev også til en dukkert med en mandlig bekendt.

Anna Katharina den fødte Baywatch-sild

Selfie på stranden.
Selfie på stranden.

Kelly Rohrbach stammer fra Connecticut, men bor i New York. Hun spillede CJ Parker i 'Baywatch', men ifølge New York Posts Page Six foregik det ikke uden problemer.

Diva=
Diva=

Kelly Rohrbachh på Den Røde Løber ved premieren på 'Baywatch'.
Kelly Rohrbachh på Den Røde Løber ved premieren på 'Baywatch'.

Fans raser over ny Baywatch-trailer - se den her

Hun blev kritiseret af de andre medvirkende for sine 'diva-attituder', og hun blev kaldt både 'en håndfuld' og 'besværlig'.

'Hun mente, hun var bedre end alle andre. Der var ikke megen kærlighed mellem hende og resten af holdet', hed det dengang.

Blondinen har senest medvirket i Woody Allens 48. film, 'A Rainy Day in New York', der handler om en 44 år gammel mand, spillet af Jude Law, der forfører en 15-årig 'concubine' - Elle Fanning.