Topløs nudelspisning: Sådan undgår du at spilde på tøjet

Kim Kardashian demonstrerer en enkel måde at undgå at svine sit tøj til, når man slubrer nudler i sig

Under sit besøg i Japan har Kim Kardashian blandt andet besøgt en sexshop. Foto: All Over
Under sit besøg i Japan har Kim Kardashian blandt andet besøgt en sexshop. Foto: All Over

Kim Kardashian besøgte sex-butik i Japan

Alle, der har forsøgt sig med den - på danske breddegrader - forholdsvis nye ramen-nudeltrend, vil genkende problemet med at undgå at svine tøjet til, når man slubrer den varme nudelsuppe i sig.

Det problem har verdens vel nok bedst kendte realitystjerne Kim Kardashian tilsyneladende også, men i et nyt opslag på Instagram demonstrerer hun, hvordan hun personligt undgår at svine sit tøj til, når hun fægter med spisepinde og slubrer nudelsuppe.

I opslaget, der er blevet liket flere end 2,4 millioner gange, har den ikke just generte kendis ganske enkelt smidt toppen, hvilket har medført et hav af kommentarer, der er delte mellem folk, der mener, at tricket med at spise nudler i halvnøgen tilstand er smart og folk, der mener, at det er aldeles upassende.

37-årige Kim er netop nu i Japan for at medvirke i optagelser af nye afsnit af realityserien 'Keeping Up with the Kardashians'.

Kardashian-fans går amok over nyt topløst billede: - Det her er så langt ude

Udover nudelbilledet har Kim Kardashian og hendes søster Kourtney lagt flere billeder på sociale medier, hvor de spiser lokale delikatesser.