Topmodel i drastisk forvandling: Kan du kende hende?

Nu har hun taget skridtet til den ultimative frisure

Foto: All Over Press.
Foto: All Over Press.

Den britiske topmodel Cara Delevingne er kendt for ikke at tage sig selv alt for seriøs på trods af, at hun er et af de mest succesfulde ansigter i branchen.

Hun lever af sit udseende, og det er ikke mere end to uger, siden hun tog en drastisk beslutning og forvandlede sit lange hår til en kort page.

Og nu har hun gjort det igen.

Men denne gang har hun taget skridtet videre til den ultimative frisure: Hun er nemlig blevet kronraget.

Cara Delevingne offentliggjorde i 2015, at hun ville tage en pause fra model-branchen for at forsøge sig som skuespiller. Og forklaringen på den nye frisure hænger angiveligt også sammen med hendes job som skuespiller.

Hun er nemlig eftersigende i gang med indspilningerne til filmen 'Life in a Year', hvor hun spiller en kvinde, der får at vide, at hun kun har et år tilbage at leve i.

Cara Delevingne viste sin nye frisure for første gang under årets Met Gala. Foto: All Over Press.
Cara Delevingne viste sin nye frisure for første gang under årets Met Gala. Foto: All Over Press.
 

Modellen og skuespilleren viste for første gang sin nye frisure frem for offentligheden under weekendens Met Gala i New York. I den anledning lagde hun et billede af sig selv op på Instagram og brugte anledningen til at hylde folks forskellige former for skønhed.

- Jo mere vi omfavner, hvem vi er som mennesker og er mindre afhængige af vores fysiske egenskaber, jo stærkere bliver vi. Skønhed bør ikke være så nemt at definere. Det er ubegrænset, skriver hun på Instagram.