Annonce:
Annonce:

Tragedie: Realitystjerne knivdræbt

Kendt amerikansk 'Ex on the Beach'-deltager og dj mistede i weekenden livet efter stort skænderi med en ukendt person, der endte som morder

Chris Pearson var en kendt tv-personlighed i USA - dog fortrinsvis blandt fans af programmet 'Ex on the Beach'. Foto: Instagram
Chris Pearson var en kendt tv-personlighed i USA - dog fortrinsvis blandt fans af programmet 'Ex on the Beach'. Foto: Instagram
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det er ikke kun herhjemme, at programmet 'Ex on the Beach' trækker seere til tv-skærmen.

I 2018 kunne man opleve Chris Pearson som en af de mandlige deltagere i den amerikanske udgave, der i øvrigt var den første af slagsen i USA.

Nu er han død. Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt TMZ.

Chris Pearson, der var en populær discjockey og kendt under navnet 'Creatures Ferris', blev kun 25 år gammel.

Dødsfaldet skete i San Fernando Valley i Los Angeles tidligt søndag morgen. Her kom Chris Pearson ifølge rapporter i en heftig diskussion med en indtil videre uidentificeret person.

Sikkert er det dog, at denne person til sidst med kniv stak Chris Pearson, der blødende og døende blev fragtet til hospitalet.

Her udåndede han, ifølge TMZ, kort efter.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Annonce:

Indsamling til familien
Chris Pearsons venner har nu startet en GoFundMe-indsamling til hans chokerede familie i fødestaten Colorodo.

Den karismatiske fyr vandt mange hjerter blandt amerikanske tv-seere under sin deltagelse i 'Ex on the Beach', hvor han var med i 11 episoder, inden han røg ud.

Dels fordi han var underholdende, men også fordi han viste sine følsomme sider. Han græd således flere gange for åben skærm, fordi han fortsat havde følelser i klemme i forhold til de ekskærester, der konfronterede ham i programmet.

Mange af deltagerne i den pågældende sæson var levn fra andre mere eller mindre populære realitykoncepter i det amerikanske, men Chris Pearson var blandt de få, der på forhånd ingen tv-erfaring havde før sin deltagelse.

Ifølge TMZ har politiet flere spor at gå efter i sagen, og en kilde fra politiet siger til det amerikanske medier, at den formentlig 'er til at opklare'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: