Annonce:
Annonce:

Transformers-stjerne gift i Vegas: Mødte bruden gennem von Trier

Shia LaBeouf og skuespillerinden Mia Goth mødte hinanden under indspilningerne til von Triers 'Nymphomaniac' - nu er de blevet viet af Elvis

Parret mødte hinanden i 2012 og nu har de altså sagt 'ja' til hinanden med Elvis som vidne. Foto: AP
Parret mødte hinanden i 2012 og nu har de altså sagt 'ja' til hinanden med Elvis som vidne. Foto: AP
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Shia LaBeouf er efterhånden lige så kendt for sin excentriske opførsel uden for biografmørket, som han er for sine præstationer på filmlærredet.

I 2012 mødte skandale-stjernen skuespillerinden Mia Goth under indspilningerne til Lars von Trier-filmen 'Nymphomaniac', der var den sidste del i mester-instruktørens såkaldte depressionstrilogi.

Hollywood-parret har gennem deres fire år lange forhold haft en offentlig og meget stormfuld romance, men nu er kærligheden kulmineret med et bryllup.

Viva Las Vegas
Den 30-årige skuespiller giftede sig nemlig med den 23-årige skuespillerinde mandag i Las Vegas i den amerikanske delstat Nevada, skriver TMZ.

Bruden ankom til Viva Las Vegas-kapellet iført hvid brudekjole og slør i en lyserød Cadillac med en Elvis Presley look-alike som chauffør.

Den afdøde rock 'n' roll-legende var en del af bryllupstemaet, og look-aliken var således også med som vidne til ceremonien sammen med en hula-danser.

LaBeouf og Goth lovede foruden hinanden evig troskab blandt andet også altid at være hinandens bamser og ikke gå i deres blå ruskindssko i regnvejr, skriver Vanity Fair.

Efter at parret havde givet hinanden deres livs ja, fældede den celebre brudgom en tåre, da han tog den første dans med fru Goth til tonerne af Adele-nummeret 'Make You Feel My Love'.

TMZ var med på sidelinjen og har delt et tweet af deres første dans som mand og kone.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: