Travolta i retten mod påstået mandlig eks-elsker

7.august begynder sagen mod Grease-stjernens tidligere pilot

Foreløbig ser John Travolta-lejren ud til at være i fin form forud for retsagen. Foto: AP
Foreløbig ser John Travolta-lejren ud til at være i fin form forud for retsagen. Foto: AP

Skuespilleren John Travolta er gift med Kelly Preston, og de har fået tre børn. Men muligvis kan stjernen også godt lide mænd, og det er der så nogen, der gerne vil slå lidt mønt af.

John Travolta benægter nu offentligt, at han er homoseksuel.(Foto: AP) Intl. kendte Travolta bryder tavshed om homo-rygter

Kelly Preston og John Travolta har været gift siden 1991. Foto: AP
Kelly Preston og John Travolta har været gift siden 1991. Foto: AP
 

I hvert fald lagde hans sekretær J. Edwards i 2012 ud med i The National Enquirer at berette om et årelangt forhold til den nu 61-årige Hollywoodstjerne, skriver Expressen.

Og det fik andre yngre mænd ud af busken.

Blandt andre Travoltas pilot, Douglas Gotterba, som nu er stævnet og skal møde sin tidligere arbejdsgiver i retten d. 7. august.

John Travolta klarede sig igennem krisen ved hjælp af sin tro på Scientology. (Foto: AP/Rajanish Kakade). Intl. kendte Travolta: Scientology reddede mit liv

I en interview med The National Enquirer påstod Gotterba, at han har haft et seks år langt forhold til John Travolta. De var simpelthen et hemmeligt par.

– John var øm og meget passioneret. Dagen derpå sagde han altid med et stort smil: 'Jeg nød virkelig at være sammen i går'. Og jeg svarede altid: 'Det gjorde jeg også', hedder det i The National Enquirer ifølge RadarOnline.

Det var dette interview, som førte til den stævning, der nu skal behandles i retten.

John Travolta med sin kone Kelly Preston, som har støttet ham trods alle anklager om homoseksualitet. (AP Photo/Chris Pizzello) Intl. kendte John Travolta ånder lettet op: Slipper for sagsanlæg

Men enten er piloten idiot, eller også har han rigtig gode kort på hånden - i hvert fald har han tidligere i år offentligt erklæret, at han har planer om at udgive en bog om sit forhold til Travolta.

Ifølge Gotterba mødtes de to altid på et luksushotel.

– Normal fik jeg værelset ved siden af på hotellet. Og indimellem tog John kvinder med som skalkeskjul. I løbet af aftenen bad han mig så komme over i sin suite, og der tilbragte vi så nætterne sammen. Det var vores lille hemmelighed.

John Travolta er havnet i en byge af anklager. (Foto: AP) Intl. kendte Travolta bliver sagsøgt efter homo-rygter

Travoltas stævning forholder sig ikke til det homoseksuelle forhold, men kører alene på¨, at Gotterba har brudt sin tavshedspligt. Og som bevis på det har Travoltas advokat fremlagt en underskrevet tavshedsaftale, som Gotterba angiveligt skrev under på, da han arbejdede for Hollywoodstjernen i '80'erne.

Gotterba har siden svaret igen med at fremlægge sin kopi af en ansættelseskontrakt - men denne har ingen tavshedsklausul.

Uanset hvad kan Travolta og hans familie se frem til at få luftet 'al deres undertøj' offentligt, når sagen går i gang.

 

22 kommentarer
Vis kommentarer