Trusseløs model viste for meget: Nu 'undskylder' hun

Den amerikanske model Chrissy Teigen viste sig søndag uden underbukser på den røde løber, og hun undskylder nu for eventuelle fysiske og psykiske mén. Se videoen her

Her kan du se Chrissy Teigens optræden på den røde løber til søndagens 'American 'Music Awards 2016'. Video: Splash

Se den dristige kjole herover artiklen

Det vakte stor opmærksomhed, da supermodellen Chrissy Teigen søndag til 'American 'Music Awards 2016' poserede på den røde løber i en kjole, der afslørede mere, end den skjulte.

Den sorte sags to høje slidser, der gik op over hofterne på den veldrejede Utah-fødte supersild, viste, at hun ikke bar trusser.

På et tidspunkt kom der for meget vind i stoffet, og der var pludselig frit udsyn til den 174 centimeter høje kvindes mest private område.

Intl. kendte Ups! Trusseløs model i tøjbommert på rød løber

Billederne af den dristige episode spredte sig hurtigt på det store internet, og på Instagram kom Chrissy Teigen mandag med en lettere sarkastisk undskyldning.

- Jeg undskylder til dem, der led mental eller fysisk overlast over synet af min 'hooha', skriver Teigen, der også yder en service til dem, der gerne vil kopiere hendes look:

- Kjolen er fra Yousef Akbar, skoene er fra Dsquared2, og hårfjerningen med laser blev foretaget af SEV Laser Aesthetics

Kækt svar
På det sociale medie Twitter har 30-årige Teigen modtaget kritik for sin optræden.

Blandt andet mener Koko Chisasa ikke, at moderen til én opførte sig, som en kvinde burde.

- Hvad skete der med at være en lady (elegant kvinde, red.), skriver manden fra Malawi.

Til det lød svaret fra den kække kvinde, at det på den røde da var ret tydeligt, at hun er en kvinde.

Mor i april
Chrissy Teigen har siden 2013 været gift med den verdenskendte sanger John Legend (37), som hun mødte i 2007.

De har sammen datteren Luna, der blev født i april 2016.

Hun har siden 2006 haft godt gang i modelkarrieren, som i 2014 gav en en plads på forsiden af 50-års jubilæumsudgaven af magasinet Sports Illustrated Swimsuit sammen med danske Nina Agdal (24).

Hvordan går man trusseløs på den røde løber uden at vise det hele? Instagram-babe Ava Fiore viser en måde at gøre det på her.

16 kommentarer
Vis kommentarer