TV: Justin Bieber overdænget med æg

Se den lirede trailer til Comedy Centrals Comedy Roast, hvor selveste Justin Bieber bliver overdænget med noget ret klistret stads

Se traileren til The Comedy Central Roast of Justin Bieber. (Video: AP)

Se traileren til The Comedy Central Roast of Justin Bieber i toppen af denne artiklen.

I Danmark har vi noget, vi kalder Janteloven. Den skal sikre, at ingen bliver for kække og smarte. I USA er det anderledes. I Guds eget land hylder man stjernerne.

Hvis stjernen er stor nok, så lejer tv-kanalen Comedy Central et kæmpe lokale og sviner stjernen til i flere timer. Det kaldes en ‘Roast’, eller grillet på dansk, og løber af stablen en gang om året.

Ballade-Bieber i overraskende transformation

Nu er det traditionen tro tid til en ny Comedy Roast. Showet er sat til mandag den 30. marts og denne gang er det den canadiske megastjerne Justin Bieber, der er i hovedrollen, med komikeren Kevin Hart som vært.

- Jeg har i årevis villet have Comedy Central til at grille mig. De sagde, at jeg kunne være med, hvis de fik mere materiale at arbejde med, så det har jeg arbejdet på i et år og jeg har arbejdet hårdt, skriver stjernen på sin twitter-konto.

Bieber i hviske-video: Hvad tænker folk om mig

I en Roast skal hovedpersonen drilles, hånes, ydmyges og nedgøres af en gruppe sjove kendte komikere. Men det kan kun lade sig gøre, hvis hovedpersonen har oplevet ting, som man kan lave sjov med. Derfor har den dansede hjerteknuser har skullet kæmpe for muligheden ved at give komikerne mere inspiration. 

- Justin har flere gange bedt os om grille ham. Vi blev ved med at sige, at han måtte skabe mere materiale omkring sin person. Vi er glade for, at han har hørt efter, siger Kent Alterman, der er præsident for Comedy Centrals udviklingsafdeling i en pressemeddelse.

Bieber: Udraderer Kim-røv

Comedy Central Roast startede tilbage i 1998, hvor komikeren Drew Carey blev grillet af Roastmaster Ryan Stiles. Siden har store navne som Jerry Stiller (1999), Playboy-kongen Hugh Hefner (2001), og den fede far, Chevy Chase været i hovedrollen (2002).

Derudover har navne som Pamela Anderson, Bob Saget, David Hasselhoff og senest James Franco siddet i den varme stol.

Det bliver en klistret aften for Bieber og fans.
Det bliver en klistret aften for Bieber og fans.

Se traileren til The Comedy Central Roast of Justin Bieber i toppen af denne artiklen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.