Annonce:
Annonce:

Tv-station bestormet af klager over influencer

Den norske medieprofil og influencer Sophie Elise Isachsen er havnet i uføre over et opslag på Instagram. Nu vælter klagerne også ind hos NRK

Sophie Elise Isachsen har ved siden af jobbet som influencer en podcast på NRK. Foto: Terje Pedersen/Ritzau Scanpix
Sophie Elise Isachsen har ved siden af jobbet som influencer en podcast på NRK. Foto: Terje Pedersen/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Søndag postede den norske influencer og podcastvært Sophie Elise Isachsen et billede på Instagram, der i den grad har vakt røre i Norge.

På billedet kunne man se Sophie Elise Isachsen i selskab med en veninde, der havde en lille pose med hvidt pulver i den ene hånd, og til billedet havde influenceren skrevet:

'Livet bliver en milliard gange morsommere, hvis bare man er ligeglad'.

Sophie Elise, der primært er kendt som influencer og har knap 600.000 følgere på Instagram, arbejder dog også som podcastvært for den norske pendant til DR, NRK.

Og sagen har nu ifølge VG betydet, at det såkaldte Kringkastingsråd, som behandler klager over NRK, har modtaget hele 1188 klager over Elise Sophie Isachsen.

Annonce:

Ingen konsekvenser
Sagen har fået tillidsmand i NRK Rolf Johansen til at råbe vagt i gevær og påpege, at havde Sophie Elise Isachsen været fastansat hos NRK, ville der ikke have været nogen tvivl om, at det ville have haft konsekvenser for hendes ansættelse.

Allerede tirsdag meddelte tv-stationen dog, at sagen ikke kommer til at få konsekvenser for influencerens podcast.

'Vi har snakket med Sophie Elise. Det aktuelle billede er ikke taget i NRK-sammenhæng eller postet på nogen af NRK's platforme, så det ville ikke være korrekt af os at kommentere det'.

'Med de oplysninger, Sophie Elise har givet os, så får dette ikke konsekvenser for samarbejdet mellem hende og NRK, og podcasten kommer som planlagt på torsdag,' lød det fra fungerende redaktør i NRK Underholdning Christina Rezk Resar i en mail til VG.

Det omtalte billede kan ses her.

Sussi følte allerede, at hun havde sagt farvel til Leo. Hør klip fra et interview med de to, der blev optaget i forrige uge, i 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: