Tv-stjerne afslører: Mistede mødom på bordel

Et par unge amerikanske fyre rejser rundt i Europa, og da de kommer Amsterdam, besøger de Red-Light District, hvor en af dem endelig kan miste sin mødom

Bryan Cranston, her i rollen som Walter White i 'Breaking Bad'. (Foto: AP)
Bryan Cranston, her i rollen som Walter White i 'Breaking Bad'. (Foto: AP)

Bryan Cranston i rollen som Walter White. (Foto: AP) Underholdning Her er hemmelighederne i Breaking Bad

Det lyder som plottet i en af Hollywoods utallige teenagekomedier, men for skuespilleren Bryan Cranston er det en virkelig anekdote.

Den 59-årige skuespiller, der mest er kendt for sin rolle i 'Breaking Bad', hvor han spiller en kemilærer, som begynder at sælge metamfetamin, fortalte forleden den mindre flatterende historie, da han besøgte tv-programmet 'Inside the Actors Studio'.

- Jeg ville ikke fortælle dem, at jeg var jomfru, men jeg var ved at gå i panik og forsøgte at overtale dem til at gå derhen uden mig. Jeg ville droppe det, for jeg var alt for nervøs, fortalte Cranston til det grinende publikum.

Ifølge Cranston aftalte han med vennerne, at de skulle gå ind til de prostituerede, mens han ventede udenfor i foyeren, men da han stod for sig selv, blev han mødt af en meget bestemt ung kvinde.

Tog ikke et nej for et nej
Skuespilleren forsøgte at overbevise hende om, at han ikke havde lyst, og at han ikke havde penge nok, men hun tog ikke et nej for et nej.

- Hun tager pengene, griber min hånd og trækker mig ind i et rum. Det var forfærdeligt og vidunderligt, og i dag har vi været gift længe, sagde han for sjov.

Bryan Cranston er i øjeblikket aktuel i filmen 'Trumbo' om den amerikanske manuskriptforfatter Dalton Trumbo, der mister alt, fordi han bliver stemplet som kommunist i 1940'erne.

Filmen har dansk premiere den 11. februar 2016.

Bryan Cranston ses her i rollen som den ganske almindelige familiefar Walter White, der bliver kæmpe narkoboss i tv-serien 'Breaking Bad' .(Foto: AP) Filmnyheder Breaking Bad vender tilbage: Man skal aldrig sige aldrig

Underholdning Ekstra Bladet møder Breaking Bad-stjerne: Legede Godzilla som barn