Tv-stjerne forarger: Hvem skal min datter give et blowjob?

'Hvem skal Brielle give et blowjob for at møde ham, skriver hun om sin 20-årige datter

Se Zolciak på den røde løber (Video: Splash News)

Den amerikanske husmor Kim Zolciak, der pryder tv-skærmerne i programmet 'The Real Housewives of Atlanta' er kendt for at være ligefrem og at sige sin mening.

Den 38-årige tv-stjerne, der er mor til seks og gift med football-spilleren Kroy Biermann, gjorde sig da også bemærket, da hun forleden spurgte efter billetter til en koncert med den amerikanske sanger John Legend.

Hun var nemlig så desperat efter at få fat i koncert-billetterne til sin datter, at hun spurgte, hvem datteren skulle have sex med, for at det kunne ske.

'Hvem skal Brielle give et blowjob for at møde ham (John Legend, red.), skriver den amerikanske husmor blandt andet på Twitter.

Opslaget, der dog var ment som en spøg, blev hurtigt besvaret af sangerens berømte kone, modellen og skuespiller Chrissy Teigen, der forsikrede Kim Zolciak om, at hun nok skulle få et par biletter.

'Vær sød ikke at give nogen et blowjob - så godt er showet heller ikke. Bare for sjov - det er godt, men jeg giver dig billetter uden oralsex, svarede Chrissy Teigen.

Opslaget har fået adskillige likes, men det er ikke alle følgere, der forstår tv-stjernens form for humor.

'Bare et forslag, men du ved godt, at du kan gå ind på Ticketmaster og ikke udstille din datter, skriver en følger på Twitter.