Tv-stjerne: Noget bed mig på brystet

Amanda Holden blev fuldstændig desperat, mens hun deltog som gæst i live-radio - se videoen

Alesha Dixon og Amanda Holden ses her som dommere i Britains Got Talent. Foto: Shutterstock.
Alesha Dixon og Amanda Holden ses her som dommere i Britains Got Talent. Foto: Shutterstock.

Den 49-årige britiske Amanda Holden, der her i Danmark især er kendt som mangeårig dommer i talent-programmet 'Britains Got talent', deltog tidligere i dag i London i et live-radioprogram på radio Heart FM. Det gik imidlertid helt galt, da hun pludselig følte, at hun blev bidt på brystet af et insekt midt i udsendelsen.

Herefter begyndte Amanda Holden desperat at tage sin hånd ned i sin egen udskæring angiveligt for både at dræbe insektet og måske også for at klø sig efter insekt-biddet.

Senere på dagen lagde Amanda Holden en lille video ud på sin Instagram-profil, hvor hun viser den mærkelige episode. Til videoen skriver Amanda kort og godt:

'Noget bed mig på b......'

Det havde ellers havde været en meget aktiv dag for den 49-årige Amanda, der havde fået tiden til at gå tidligere på dagen i sin coronakarantæne ved at være meget aktiv på det sociale medie TikTok.

Her havde hun gennemført diverse såkaldt TikTok udfordringer.

For nylig lavede Amanda Holden også en TikTok-video, hvor hun går gennem sit eget køkken, mens hun smækker med diverse døre samtidigt med, at hun lytter til Phil Collins berømte nummer 'In the Air Tonight'.

Amanda Holden er  her på gåtur i London sidste år. Foto: Shutterstock.
Amanda Holden er her på gåtur i London sidste år. Foto: Shutterstock.