Tv-stjerne standset af politiet

Den britiske tv-vært og journalist Piers Morgan blev standset for at køre for stærkt

Piers Morgan er tv-vært og journalist, og så var han dommer i både 'America's Got Talent' og 'Britain's Got Talent'. Foto: Mario Anzuoni / Ritzau Scanpix
Piers Morgan er tv-vært og journalist, og så var han dommer i både 'America's Got Talent' og 'Britain's Got Talent'. Foto: Mario Anzuoni / Ritzau Scanpix

Piers Morgan, 55, fik trykket en kende for hårdt på speederen på vej til en velgørende kendis-golfturnering fredag morgen, og derfor måtte den britiske tv-vært og journalist lade sig standse af politiet.

Han skriver på Twitter, at han var 'sent på den' og derfor skyndte han sig, selvom han vidste, det var forkert.

'De betjente, der standsede mig, var respektfulde, høflige og de behandlede mig med værdighed', skriver han.

Amok på tv-vært: - Sikke en gang skrald!

Sammen med opslaget har Piers Morgan delt en video af amerikanske Robert Morton, som blev arresteret i Mississippi i 2019 for at køre for stærkt.

'Denne sorte mand fik ikke samme behandling. Hvilken inhuman vanære', skriver tv-værten.

Tidligere på ugen har Piers Morgans søn, Stanley Morgan, fået kritik for at deltage i en 'Black Lives Matter'-demonstration og dermed bryde de strikse anbefalinger om afstand i Storbritannien.

Tv-stjerne: - Min far ser yngre ud end mig

Morgan forsvarede i den forbindelse sin søn på Twitter.

'Jeg er stolt af, at min søn har deltaget i #BlackLivesMatter-protesterne, som han fandt dybt inspirende. Han har fortalt mig, at han overholdt social afstand så godt, han kunne i den store menneskemængde. Det var ikke let, fordi mange andre ikke gjorde det samme, men jeg er glad for, at han forsøgte', skrev Piers Morgan.

I golfturneringen spillede Piers Morgan ifølge mediet Express mod blandt andre fodboldspillerne Harry Kane og Peter Crouch.