Tv-vært afslører: Indlagt med sammenbrud

Depression og mental og fysisk træthed var grunden til, at Sharon Osbourne sidste forår var væk fra skærmen

Sharon Osbourne var helt nede i støvet. Foto: AP
Sharon Osbourne var helt nede i støvet. Foto: AP
Følg Internationale kendte

Efter over fem år som vært på programmet 'The Talk' forsvandt Sharon Osbourne pludselig fra skærmen sidste forår og var væk i fem uger.

Hjerne lukkede ned
Hendes mystiske fravær blev begrundet som en pludselig pause, men nu fortæller den 63-årige Emmy-vindende tv-vært den egentlige årsag bag.

- Jeg led af fysisk og mental træthed og en slem depression. Jeg fik et totalt sammenbrud. Jeg vågnede op på hospitalet, og i cirka tre dage vidste jeg intet og kunne hverken tænke eller tale. Min hjerne lukkede ned. Jeg ville ikke tale, spise eller tænke, afslørede Sharon Osbourne i mandagens udgave af 'The Talk'.

- Det er svært nok at overleve i denne verden i forvejen, men når man så også påtager sig for meget, forværres det. Jeg troede, jeg var en superkvinde, der kunne klare alt, men alting kollapsede, og min hjerne brød fuldstændig sammen, fortalte hun videre.

Kom ovenpå igen
Efter tre dage på hospitalet i komplet diffus tilstand lod Sharon Osbourne sig efterfølgende indlægge på en psykiatrisk klinik, hvor kombinationen af medicin, gruppeterapi, yoga og meditation langsomt fik hende ovenpå igen.

- Nu føler jeg, at jeg har greb om problemerne, og at jeg er i kontrol. Det kontrollerer ikke længere mig. Jeg står frem nu, fordi det måske kan hjælpe andre i samme situation, lød det fra Osbourne, som har gennemlevet et særdeles smertefuldt år.

Vred Osbourne forfulgte bilist

Cirka 12 måneder efter indlæggelsen blev Osbourne ramt af endnu et følelsesmæssigt kollaps, da det kom frem, at hendes mand siden 1982, Black Sabbath-musikeren Ozzy Osbourne, havde været hende utro.

Kelly Osbourne hænger sin fars elskerinde ud

Efter et par måneder fra hinanden bekendtgjorde fru Osbourne dog i juli, at hun havde tilgivet sin utro ægtemand og taget ham tilbage.

Job tvinger fru Osbourne sammen med utro Ozzy

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag