TV: Varm bikini-sild i iskoldt brusebad

I 2008 blev Claudia Romani 'Årets Side 9-pige'. Nu bor baben i Miami, men hun savner Danmark. Se hende køle kroppen ned i klippet herover artiklen

Her kan du se Claudia Romanis kolde skyller. (Video: Splash)
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

I Danmark begynder det efterhånden at dufte af sommer, men i den amerikanske by Miami står solen højt på himlen det meste af året.

På Florida-byens berømte strand er det derfor ikke sjældent at den italienske fotomodel Claudia Romani soler sin krop, og i ugens løb var hun der igen.

Iført hvid bikini valgte den 32-årige supersild efter en tur i bølgerne at tage et køligt brusebad, og dét syn kan du nyde i klippet herover artiklen.

Claudia Romani lever af sin modelkarriere, som faktisk startede i Danmark, hvor hun boede fra 2004 til 2009 og blandt andet studerede i Lyngby.

Hun blev af Ekstra Bladets læsere kåret til 'Årets Side 9-pige 2008', og allerede dengang drømte hun om at fortsætte karrieren i USA, hvor hun nu residerer permanent.

TV: Side 9-sild bikini-imponerer i Miami

Brunetten har dog ikke glemt, at det hele begyndte i Danmark.

- Jeg elsker danskerne, og jeg savner det danske velfærdssystem, hvor alt fungerer. Og så savner Bellevue Strand, hvor jeg første gang blev opdaget af modelspejdere, skriver Claudia Romani lørdag eftermiddag til Ekstra Bladet.

- Og så savner jeg også danske desserter, tilføjer den veldrejede kvinde, som ikke ligner typen, der indtager mange søde sager.

Claudia Romani har efterhånden etableret sig som eftertragtet model i USA, men den ambitiøse kvinde drømmer om at fortsætte op ad karrierestigen.

TV: Glem selfien: Bikini-babe tager 'dronies'

- Min karriere går rigtig godt. Jeg repræsenterer mange brands, jeg arbejder med fantastiske folk, og jeg har mange følgere på de sociale medier. Jeg håber dog, at jeg på et tidspunkt får mulighed for at lave mere tv og blive mere internationalt kendt, forklarer den målrettede model, som ikke vil afsløre, om hun har en kæreste.

- Jeg er ikke meget for at tale om mit privatliv, men jeg kan sige, at jeg ikke længere er en party-pige, og at jeg nu bedre kan lide at føre en mere stabil tilværelse, lyder det kryptisk fra modellen, der gerne vil aflægge Danmark et besøg, hvis muligheden byder sig:

- Jeg ville elske at lave noget model-arbejde i København, men jeg er for tiden ikke tilknyttet en dansk agent.

Fodbold har også en stor plads i Claudia Romanis hjerte, og hun er faktisk uddannet fodbolddommer. Læs mere om det her:
Her er dommeren alle fodboldspillere vil have

Claudia Romani er ikke en sjælden gæst på Miami Beach, her kan du se klip fra nogle af hendes tidligere besøg:

I starten af april tog Claudia Romani selfies med en drone. (Video: Splash)

Snorkle kan hun også. (Video: Splash)

Claudia Romani er faktisk uddannet fodbolddommer. Se hende i fodboldtøj her. (Video: Splash)

Bikiniformen var også god i juli 2014. (Video: (Splash)

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind