Twilight-idol har forståelse for paparazzier

Skuespilleren Robert Pattinson spiller fotograf i sin nye film 'Life',  og det har givet indsigt

 

Robert Pattinson kan nu bedre sætte sig i fotografernes sted. Foto: AP
Robert Pattinson kan nu bedre sætte sig i fotografernes sted. Foto: AP

De fleste superstjerner har erklæret paparazziene som deres værste fjende, og selv om Robert Pattinson har fået kuglegravet sit liv i snigende billeder, har den 28-årige skuespiller fået en forståelse for deres hverv.

Robert Pattinson og Kristen Stewart blev kærester både i 'Twilight'-sagaen og i privaten. (AP Foto) Intl. kendte Hjerteknust film-idol taler ud

Det fortalte han ved Filmfestivalen i Berlin på en pressekonference for sin nye film 'Life', hvor han spiller fotografen bag nogle af de mest ikoniske billeder af skuespillerlegenden James Dean.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.com.

- Jeg følte, jeg var en paparazzo for et øjeblik. Jeg kan leve mig ind i deres situation, sagde skuespilleren, der knuste adskillige pigehjerter som vampyren Edward i teenage-dramafilmene 'Twilight.'

Den britiske skuespiller Robert Pattinson hader autions, fordi han bliver voldsomt nervøs.(Foto: AP) Intl. kendte Skuespiller hader auditions

- Når alt kommer til alt, så føler jeg, at de går hjem og slår sig selv. Det var, hvad jeg selv gjorde for at komme helt ind i karakteren, tilføjede Pattinson.

Skuespilleren er meget begejstret for at være med i en film centreret omkring James Dean, for som ung skuespiller øvede han sig på klassiske Dean-replikker, forklarede han:

Robert Pattinson må redegøre for bilsex på Cannes Festival.Foto: AP Intl. kendte Vampyr-Robert snakker bilsex

- Da jeg startede med at spille skuespil som 16-17-årig, tror jeg, at mange andre skuespillere også havde James Dean-replikker med, uanset hvilken audition de gik til. De kom ind og lavede en James Dean-imitation, og jeg var helt sikkert en af dem, indrømmede Pattinson.

Filmen handler om Dean og Pattinsons karakter, fotografen Dennis Stock, som bliver gode kammerater, da Stock skal tage fotos af Dean. Det vides endnu ikke, om filmen får premiere i Danmark.

Her er Pattinson foreviget, da han uddeler blomster

0 kommentarer
Vis kommentarer