Twin Peaks-skuespiller anholdt for mordforsøg med kølle

Jeremy Lindholm anklages for at have gennemtæsket sin kæreste med et baseball-bat

Jeremy Lindholm til galla-premiere på Twin Peaks i Los Angeles i maj måned. Foto: All Over
Jeremy Lindholm til galla-premiere på Twin Peaks i Los Angeles i maj måned. Foto: All Over

Det mystiske drab bag Twin Peaks: Hun er den ægte Laura Palmer

Jeremy Lindholm er en relativt ukendt skuespiller, der indtil for nylig mest var kendt for små roller i film som 'Game of Cards' fra 2016 og 'It's a Meh Life' fra 2015.

For nylig fik han endelig lidt mere fut i karrieren, da han optrådte i en episode af den seneste omgang af den succesfulde kultserie Twin Peaks.

Netop nu befinder han sig dog bag tremmer i Spokane County Jail i staten Washington hvor han tilbageholdes mod en kaution på 100.000 dollars.

Lindholm står anklaget for at have banket sin kæreste i hvad politiet kalder et meget groft voldeligt overfald, hvor han angiveligt slog hende i hovedet og på kroppen flere gange med et baseball-bat. Han skulle desuden have taget kvælertag på kvinden, og er derfor anklaget for mordforsøg.

Flygtede med baseball-bat i hånden
Ifølge tmz.com og people.com flygtede Lindholm fra gerningsstedet med baseball-battet i hånden, men overgav sig efterfølgende hurtigt til politiet.

Lindholms kæreste blev transporteret til hospitalet og behandlet for alvorlige, men 'ikke livstruende'-skader.

Ifølge en pressemeddelelse fra politiet i Spokane, som people.com er i besiddelse af, foreligger der videodokumentation fra et overvågningskamera, der sandsynliggør, at Lindholm havde til hensigt at dræbe sin kæreste.

Chokeret agent
I en meddelelse til People Magazine, fortæller Lindholms agent, at hun er chokeret over sagen.

- Vi har arbejdet sammen med ham (Jeremy Lindholm, red.) i forbindelse med tv-, film-, og reklameprojekter. Vi er chokerede over nyheden om hans anholdelse. Vores kontakt med ham har altid været professionel. Vi vil holde øje med retssagen. Vores tanker går til alle berørte og deres familier, siger Lindholms agent Anne Lillian Mitchell.

'Twin Peaks' er stadig sær og fascinerende