Twin Peaks-skuespiller er død

Skuespilleren Michael Parks, der især blev kendt som narko-gangsteren Jean Renault i tv-serien Twin Peaks er død 77 år gammel
 

Den 77-årige skuespiller Michael Parks er død. (Foto: AP)
Den 77-årige skuespiller Michael Parks er død. (Foto: AP)

Den 77-årige amerikanske skuespiller Michael Parks er død 77 år gammel. Årsagen til hans død er endnu ikke offentliggjort. Den 77-årige Michael Parks efterlader sig sin kone Oriana og sin søn James.

Michael Parks blev især kendt for sin rolle i filminstruktøren David Lynch's tv-serie 'Twin Peaks', hvor han spillede rollen som narko-gangsteren Jean Renault, men mange vil også nikke genkendende til hans roller i Quentin Tarantinos film Kill Bill II, hvor han både spillede rollen som Texas Ranger Earl McGraw samt rollen som Esteban Vihaio.

Nyheden om den aldrende skuespillers pludselige død er i sær blevet spredt ud i verden på grund af et opslag på instagram fra filminstruktøren og manusforfatteren Kevin Smith, der er dybt ulykkelig over, at hans gode ven nu er død.

På oplaget skriver Kevin Smith blandt andet:

- Jeg hader at skulle rapportere, at min filmiske muse Michael Parks er død. Michael var og vil for altid være den bedste skuespiller jeg nogensinde har mødt, skriver Kevin Smith, der blandt andet har instrueret filmene 'Red State' og 'Tusk', som Michael Parks også havde store roller i.

I nyere tid har Michael Parks også medvirket i filmene, 'Quentin Tarantinos  'Django Unchained' og Oscar-vinder-filmen 'Argo'.