Uha: Rihanna tester gennemsigtig sag

Hun er ikke specielt genert, hende Rihanna. Se hendes vovede påklædning i videoen

Se den vovede påklædning her (Video: Splash)

Nogen har det bedre med at vise sig frem end andre, og Rihanna er ikke blandt de mest forsigtige stjerner, når det kommer til påklædning.

Medina viste sig tirsdag aften frem i en kjole, der så ud til at være kreeret af en designer med en forkærlighed for 'Frost', 'Pocahontas' og 'Den lille havfrue'. (Foto: Jonas Olufson) Danske kendte Medina viste topform(er) i Disney-kjole

Denne weekend mødte hun op på Edition Hotel i New York for at mødes med en række venner, og her fremviste hun en grøn og meget gennemsigtig kjole, som ikke ligefrem dækkede det, som kjoler plejer at dække.

Således var der nærmest frit udsyn til brysterne for den kæmpe flok fotografer, som fulgte popstjernen.

SE VIDEOEN ØVERST

Leonardo har noget at tænke over med alle de damer, han involverer sig med. (AP Photo) Babes Se Leonardos nye, smækre fangst

Rihanna er kendt for at være ganske dristig i forhold til nøgenhed, og også i videoen fra et af hendes seneste numre 'Needed Me' optræder hun topløs flere steder.

I videoen opsøger Rihanna også en slibrig strip-klub i den barske del af Miami, hvor det vælter med bare bryster, store balder - og tatoverede mænd.

Rihannas bryster blev luftet efter Met Gala After Party sidste år. (Video: Splash).

Rihanna bader på Barbados.

19 kommentarer
Vis kommentarer